På radion idag!

3-1

Hej raringar! Hoppas att ni har haft en fin helg. Själv så har jag hunnit med middag på Kallskänken med fina vänner, ölhäng på ff-baren, mys med föräldrarna på landet, butiksjobb och födelsedagskalas för mitt gudbarn!

Och idag är det måndag igen, vilket betyder att ni kan höra min stämma på P4 Kalmar idag! Nu är det snart juletider och jag tänkte prata om leksaker från förr. Jag vill slå ett slag för återanvändning och tycker absolut att man kan köpa gamla leksaker och ge bort i julklapp. Vi konsumerar bara mer och mer och julhandeln väntas slå försäljningsrekord i år igen. Samtidigt borde vi tänka på vår planet, som skulle må så mycket bättre om vi köpte klappar från förr istället för att köpa nytt hela tiden.

Kl 12.30 är jag med i Förmiddag med Peter Bressler. Här kan ni lyssna direkt!

En reaktion på “På radion idag!

 1. Viveca Tolstoy

  På Myrorna kan man göra många finfina julklappsfynd!
  På söndagsturen till Myrorna hittade jag den klassiska kapsylöppnaren-andhuvud- i mässing-Svenst Tenn för 70 kr och fina kokböcker för 20 kr styck, böcker som fortfarande säljs ute i bokhandeln och härliga barnböcker 20 kr styck. Det är verkligen toppen att på ett så enkelt sätt vara med och hjälpa miljön en bit på traven och dessutom främjar det den egna plånboken! Hurra för loppisar och seconhand!
  Ha en bra måndag
  Viveca Tolstoy

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *