Idag öppnar vi butiken, säg bonjour till Bonbons!

cb8bafa2c15011e39d6e0002c99a1f90_8

Pirret. Nervositeten. Idag är ingen vanlig dag, nej det är nämligen idag som jag öppnar butiken! En inredning- och vintagebutik belägen i Kalmar som ska heta Bonbons! Bonbons är helt enkelt min designbyrå där jag jobbar med grafisk formgivning, inredning och styling och nu kommer det även bli en butik där jag säljer handplockade godisbitar, både gammalt och nytt. Bonbons betyder ju nämligen godis på franska! Jag har annars tänkt på namn hur länge som helst men jag gillar att bonbons är kort, påminner lite om bonjour och att det är franskt såklart 🙂

För mig passar det utmärkt att kombinera designbyrån med butiken, jag älskar att göra olika saker och vill få nya utmaningar hela tiden! Så måndagar till torsdagar jobbar jag med min designbyrå och fredagar till lördagar jobbar jag med butiken. Jag kommer att ha öppet fredagar mellan 11-18 och lördagar mellan 11-14. Snart kommer det även upp en hemsida men tills dess så kan ni följa Bonbons på Instagram här! Hoppas att vi ses i le butik!

Ps. Titta in här lite senare, då kommer nämligen en tävling upp på bloggen och på Instagram med detta fina blomsterdiademet i potten! Puss!

7 reaktion på “Idag öppnar vi butiken, säg bonjour till Bonbons!

  1. Linda

    Underbart! Nästa gång i Kalmar så blir det Bonbons-besök! Lycka till och du är verkligen inspirationskälla 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *