Veckan som kommer

Då var det måndag igen! Men det känns helt okej eftersom helgen har bara varit fyll med roligheter! I fredags var jag hemma med min lilla familj, åt tapas, drack rödtjut, eldade i kakelugnen och såg På spåret. Och denna gången besökte de ju min hemstad – Kalmar! Bästa fredagen. I lördags var det ju dags för Guldfest och jag gick dit med Nina som driver butiken Erik & Alexander och hela gänget som är med i Centrumföreningen. Det bjöds på prisutdelning, femrätters middag (som var helt otroligt god) och mycket fint sällskap! Igår tog jag tåget till Emmaboda och hämtade Tuva som hade fått vara hos farfar och Carola när jag var på Guldfest, eftersom Jonas jobbade helg. Sedan åkte vi hem till Kalmar igen, gick på dansgympa, stekte pannkakor och tittade på Emil i Lönneberga mest hela dagen. En fantastiskt helg helt enkelt.

Men nu är det alltså dags för en ny vecka. Och min vecka kommer att se ut ungefär såhär:

• Idag ska jag hinna med allt som jag inte gjorde förra veckan. Redigera foton till olika jobb, hitta mitt minneskort som jag fick i julklapp och slarvat bort, göra ärenden på stan och packa väskan! Varför packa väskan? Joo för att..

• På tisdag åker jag upp till Stockholm! Jag ska styra kosan till stylisten Johanna Beijer som bor på Resarö i skärgården. Vi ska styla och fota mat och hemma hos-reportage till några tidningar. Kommer bli hur roligt som helst! Hojtar till när reportagen finns att beskådas.

• Kommer att vara i Stockholm några dagar och hoppas att jag hinner med några möten under torsdagen. Tidsoptimist som jag är så tror jag att jag hinner med allt på kort tid!

• På fredag är dags för alla hjärtans dag! Och då har jag äntligen kommit hem till Kalmar och tänkte göra en riktigt hjärtlig frukost till mina godingar. Ett bra tips denna dagen är att strössla med komplimanger när man går på stan, träffar sina vänner och sin familjen. Alla blir glada av en komplimang och kan verkligen sätta guldkant på alla hjärtans dag!

• Under fredagen och helgen kommer jag att jobba med butiken! Mitt mål och min dröm är ju att butiken ska kunna öppna i april så denna veckan kommer jag att lägga ner mycket kärlek och energi för att vi ska gå några steg framåt. Och det är liksom fjärilar i magen när jag tänker på det, känns lite overkligt!

• På lördag tänker jag fika med fina vänner, gå på stan och inte har några måsten överhuvudtaget. Sådana dagar behövs för att återhämta sig efter fullspäckade veckor.

• Och på söndag tänkte jag skissa på hur Bonjour Blogs startsida skulle kunna se ut och göra färdigt en deadline till en hemlig grej som jag gör tillsammans med en grym person! Pepp på den!

 

Vad ska ni göra i veckan som kommer?

4 reaktion på “Veckan som kommer

 1. moira

  what a busy week! the shop and new site sound exciting! nothing as busy for me but i’ll be baby-sitting cats, editing more of my lisbon pictures, and work on a little story about saint valentine’s relics here in dublin. as for the lovers day, probably restaurant + movie. not very original but i like it cosy 🙂 happy valentine’s day!

  Svara
 2. emma

  Låter som en trevlig helg och en trevlig kommande vecka 🙂
  Den här veckan har jag tre hemmadar på kontoret, bildredigering, annonsjobb, skrivande och ritande står på schemat. Ikväll ska jag på träff med fåravelsföreningen, ska lära mig om vinterfodring av mina får som jag ännu inte har i min ägo, men som en dag kommer, hoppas jag! På torsdag ska jag jobba med ett kretsloppsprojekt och på fredag ska jag avsluta jobbveckan med att ut och tölta i skogen! I helgen blir det en jobbdag och en dag med att måla väggar i stugan. Å så en hög goda middagar med sambon kan jag tro 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *