Höstlov!

tumblr_n4tbttWGNx1qc91i1o1_500126722-5d97307012fe42dca1ed31905eccda38wbcake9

Tjoho! Nu har höstlovet börjat! Jag kommer att jobba två dagar men resten av veckan tänkte jag ta ledigt. Det är så mysigt med höstlov, halloween och massa pyssel. Jag har tyvärr haft en förkylning som hållt i sig i tre veckor och nu har jag blivit superhes så att jag knappt kan prata. Har fått avboka en fika och telefonmöten idag eftersom man knappt hör vad jag säger… Kan ju vara en fördel när man ska ses och fika med en kompis eller prata i telefon tänker jag. Försöker vila upp mig och dricka honungsvatten så att jag blir bättre i veckan. Men nu ska vi se hur höstlovet ser ut!

♦ Idag har jag varit hemma hela förmiddagen, redigerat foton och plockat ordning här hemma. Kl 13 skulle vi nämligen på ultraljud för att se att allt är bra med den lille bebisen! 🙂 Nu har vi hämtat Tuva på förskolan och snart ska vi gå och se Mumindalen på Kalmar teater!

♦ Imorgon så ska vi Halloween-pyssla på biblioteket. Tuva är verkligen en pyssel-tokig liten tjej och vill pyssla i princip hela tiden – och när hon inte gör det så vill hon kolla på pyssel-program. Så när en organiserad workshop kommer upp i vår väg så bokar vi in oss på det direkt! Och så på eftermiddagen så ska vi kolla in ett hus som ligger på Öland.

♦ På onsdag ska vi till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Det är höstmarknad, karamellkokning och andra roliga aktiviteter på gång. Och så ska jag även fota en grej där till boken… men det är hemligt än så länge! På kvällen så ska jag och mamma gå och kolla på balett, nämligen Svansjön i Kalmarsalen.

♦ Och när torsdag kommer så är det jobbdag och då ska jag hinna med telefonmöten, svara på mail och butiksjobb!

♦ Vi ska hälsa på mina föräldrar på fredag för då är det Torsås marknad. Vi ska äta hemmagjorda kroppkakor och gå på marknad, Tuva ska äta karamell och få åka karusell. Sen så ska jag få träffa mina vänner Louise och Simon när dom är på besök med sin lilla Thyra <3 Butiken är dock öppen som vanligt 11-18!

♦ Sedan så står jag i butiken 11-14 för att åka tillbaka till Torsås igen och ha en riktig vilohelg med Halloween-firande och höstmys!

Det blir en händelserik och fin vecka!

Bilderna finns på mitt Pinterest.

4 reaktion på “Höstlov!

  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Åh va gulligt av dig Erika! Allt är fint men jag saknar dig med!
   Hoppas att vi ses snart! Och sen kommer jag tillbaka till innebandyn nästa höst 🙂
   Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *