Höst och ny veckoplanering!

Gruau-overnight_banane2©Emiliemurmure6-fashion-vogue-us-dustjacket-attic   tumblr_n5xx802hcK1sq92tbo1_1280

Nu har en ny vecka dragit igång och det är sista dagen i augusti. Regnet smattrar på rutorna, jag har precis stekt typ 30 pannkakor och sista tvätten ska snart tas ut från tvättmaskinen. En typisk hemmadag idag alltså, men har även hunnit jobba samtidigt. Tycker det är så himla mysigt med höst, så kravlöst på något sätt. Jag hittar ny inspiration och luften blir klarare.

När jag var yngre så gillade jag inte hösten alls men nu tycker jag att det är något poetiskt med höst. Vi tänder ljus och eld i kakelugnen, fika med fina kompisar och prata om hemligheter i höstoväder, gör goda grytor och soppor, mysa med täcke i soffan samtidigt som man tittar på bra filmer och dricker varm choklad i tid och otid. Mmmm, det gör inget att hösten kommer nu. Det blir fint som snus, det känner jag på mig. Och med det sagt så ska jag även köra igång min veckoplanering på måndagar för nu är det bye bye sommar och hej hej höst och nya rutiner!

♦ Idag började tyvärr dagen med en jobbig migrän men efter en tablett och lite kaffe så kändes det genast lite bättre och jag kunde iallafall sitta upp. Så jag har hunnit att redigera foton till mäklarbyrån, gjort en plocksida till en lokal tidning och svarat på mail. Och nu kom äntligen Jonas hem efter sitt helg-jobb och vi ska äta crêpe-middag! Mmm, gott.

♦ Imorgon så ska jag fota bakverk till boken och ett hem till mäklarbyrån.

♦ Både onsdag och torsdag så är jag uppbokad på jobb och ska fota hem till mäklarbyrån Pontuz Löfgren. Så himla roligt och inspirerande jobb!

♦ På fredag är butiken Bonbons öppen igen mellan tiderna 12-18! Sakta men säkert så börjar man se omvandlingen i butiken, men jag är inte helt färdig än. Har även fått in massvis av förhandsbokningar av Frankie Daily journal så tänkte lägga en beställning då. Vill du också ha en snygg och gul Frankie-kalender till 2016? Maila mig på hej@bonjourvintage.se så löser vi biffen!

♦ Butiken är öppen på lördag 11-14 också men då står sköna Mia i butiken för jag ska ta hand om Tuvas barnkalas som hon ska ha för sina kompisar! Skoj!

♦ Och så var det helt plötsligt söndag och då har jag verkligen inget inbokat. Så skönt att ha en dag att dega runt i mjukiskläder och kanske beställa hämtmat eller laga en fisksoppa med aioli (min favorit). Höstmys!

Ps. Fotona hittar du på mitt Pinterest-konto!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *