Födelsedagsveckan!

wbcake3r3Floral_Ice_Bucket_2r6

Tjoho! Nu börjar födelsedagsveckan! Min kompis Mia säger att när man fyller år så är man en födelsedagsgris hela veckan lång, det låter som en bra idé tycker jag 🙂 Sista dagen som 29 år idag då! Och himla pirrigt att bli 30 år i morgon. Vad händer då? Det ska ni minsann få se i veckans lista som kommer här!

♦ Idag gick vi upp tidigt i ottan för att äta frukost och göra oss i ordning inför Tuvas lussefirande på förskolan. Tuva var Lucia och läste både dikt och sjöng! *Stolt mami* Efter det så har jag suttit på kontoret och jobbat samtidigt som jag har haft butiken öppen för alla julklappshandlare! Reklamerat en söndrig kamera på Media Markt och handlat julgran har vi också hunnit med idag. Så för att summera denna dagen: Minus för kameran men ett stort plus för lussefirandet och granen!

♦ I morgon fyller jag ju 30 år! Då har jag tagit ledigt hela dagen och ska vara tillsammans med Jonas och Tuva som också har en ledig dag imorgon. Den stora dagen ska jag fira med ett besök hos sjukgymnasten (hej foglossning), lyxlunch på Postgatan, spa och bad på Skansen Hotell på Öland (kommer att känna mig som Morran när hon spa:ar i akvariumet) och avsluta födelsedagen med  en god middag för att sedan elda i kakelugnen. Och kanske hinner jag baka en födelsedagstårta? Ser iallafall fram emot dagen så himla mycket!

♦ Sen kommer onsdagen och då jag redigera foton till ett reportage. Bokföra, sortera kvitton och betalar fakturor står även på listan, försöka avsluta saker innan julen kommer. Sådana dagar behövs också.

♦ På torsdag går hela dagen åt att vara hos barnmorskan då jag ska på kontroll och kolla sockret, sås att allt ser bra ut med den lille bebisen som ligger i magen <3

♦ Sen på fredag har jag öppet 11-18 i butiken och på lördag 11-14! Då kan man komma till mig och leta efter julklappar, köpa kolor, kalendrar och andra fina saker!

♦ I helgen ska vi julpyssla, koka knäck och kola plus baka lussekatter! Slå in klappar, lägga in lite sill och förbereda lite smått inför julafton. Åh va jag längtar efter jul nu! Vad ska ni göra på julafton?

Puss!

Fotona hittar ni på mitt Pinterest

En reaktion på “Födelsedagsveckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *