Ett nytt jobb uppe!

Skärmavbild 2014-03-27 kl. 09.53.30

Som några av er kanske redan vet så frilansar jag som Art Director och designar hemsidor till både privatpersoner och företag. Jag gick ju på Hyper Island i Stockholm för några år sedan (innan jag fick barn och flyttade till Kalmar) och där pluggade jag digital media i två år. Jag fick lära mig extremt mycket om sociala medier, att designa hemsidor och appar, projektleda plus sju månaders praktik på två fantastiska reklambyråer, Le Bureau och Lowe Brindfors.

Sedan dess har jag jobbat som Art Director inom digital media. Nu när jag frilansar så samarbetar jag med en reklambyrå som heter Alarmstreet och genom dem fick jag uppdraget att designa märklarbyrån Pontuz Löfgrens nya hemsida. Det är alltså detta jag har pysslat med de senaste månaderna. Jag har tillsammans med Alarmstreet, Henrik Eklund, Benke Carlsson och Pontuz Löfgrens marknadschef Mirata Dani kommit fram till en helt ny hemsida som känns både modern och traditionell på samma gång. En informativ hemsida med en touch av nyskapande och tryckt extra hårt på sociala medier såsom Instagram, Pinterest och Facebook. Vi har tillsammans gjort en områdesguide som visar upp Kalmar från sin bästa sida. Ett framsteg för mäklarbyrån! Sedan känns det så himla roligt att få se hemsidan live, lite overkligt men allra mes väldigtt bra.

Om du vill att jag ska designa en hemsida till dig eller ditt företag så kan du alltid skicka iväg ett mail till mig och min mail hej@bonjourvintage.se för att bolla idéer eller få en offert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *