Vår nya byrå Social Stories!

DSC_5439-1280x851

Jag har ju berättat att jag och Sofia håller på med något stort. Nu kan vi äntligen berätta vad det är vi hållit på med sedan januari. Idén startades redan då och vi har lagt grunden till vår alldeles egna byrå under hela våren. Vi har fått vårt namn godkänt av PRV, skapat en hemsida, hittat grymma fotografer, haft möten med potentiella kunder och mycket mer. För detta är något som ska hålla länge. Vår alldeles egna byrå. Men det är inte vilken byrå som helst utan en kreativ digital mediabyrå. Vi ska helt enkelt hjälpa företag med deras sociala medier, skapa kvalitativt innehåll som filmer, foton, recept, texter, inspirationsinlägg m.m. Vi kommer även hjälpa företagen att synas ännu mer på olika kreativa sätt.

DSC_5467-1280x851

Egentligen har jag jobbat med detta i tre år men som ensam frilans. Därför så kände jag att det var dags att göra en byrå av det hela tillsammans med bästa Sofia Ekholm som kompletterar mig så bra på olika plan, hon skriver till exempel fantastiska texter och är den administrativa av oss. Jag kommer att vara den kreativa chefen och ni ska veta att jag har så otroligt många idéer som jag vill förverkliga tillsammans med våra kunder.

DSC_5494-1280x852

Så låt mig presentera vår byrå som ska heta Social Stories! Vi tyckte namnet passade oss så bra. Först ville vi bara heta Stories, men tyvärr var det namnet upptaget. Så det fick bli Social Stories istället för det förklarade vad vi ska hålla på med nästan bättre. Vi ska helt enkelt skapa historier som inspirerar och berör i den digitala världen, men även i den analoga världen – så länge den kommer att synas i sociala medier.

Skärmavbild 2017-05-28 kl. 10.49.56

Och låt mig presentera, vår hemsida! Där inne kan ni läsa mer om vår företagsidé, se vår portfolio och vilka kunder vi jobbar med samt läsa om oss och våra medarbetare. Vi har redan fått med oss två grymma fotografer på tåget. Viktor Krantz som ska fota porträtt (han har bland annat fotat dessa bilder på mig och Sofia) samt bröllop och Albin Rylander som ska fota mode, reklam och events. Jag ska som vanligt fota allt som har med livsstil att göra, det vill säga mat, bakning och inredning. Det är så bra att man kan satsa på det man är bra på och det man känner sig trygg med. Att kunna erbjuda en fotograf i varje nisch från början känns så otroligt bra! I framtiden vill vi även kunna bredda vår kompetens ännu mer. Men just nu känns detta som en bra och trygg grund att stå på! Om ni vill jobba med oss eller vill ställa en fråga så kan ni maila info@socialstories.se.

Så nu vet ni vad jag kommer jobba med i framtiden! Hoppas att ni får en fin söndagskväll så hör vi mer i morgon.

3 reaktion på “Vår nya byrå Social Stories!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *