Fredagskänslor och något helt nytt

DSC_5413

Det är fredag igen och jag jobbar på kontoret samtidigt som jag tänker på rödvin… Det är verkligen helgkänslor i luften, det är så himla vårigt ute! Jag hör folk som skrattar högt och systemkassar som skramlar avslöjande om helgens planer. Klockan slår snart fem och det är dags för mig att låsa dörren, logga ut på datorn och ta helg på riktigt!

Men innan jag gör det så vill jag ge er en liten smygtitt på bilderna som Viktor tog på Sofia och mig förra veckan. Jag har ju nämnt att vi har något stort på gång. Så stort att det kommer hända så otroligt mycket saker här. När allt är klart kommer jag berätta allt, tutti! Kontrakt ska skrivas, hemsidor ska göras och ansökningar ska skickas. Men sen när allt har fallit på plats och tiden är inne så ska jag släppa nyheten, ni kommer vara dom första som få veta!

DSC_5433

Ibland måste man bara gå på magkänslan och följa hjärtat. Göra om och göra rätt. Och mitt absoluta bästa livsmotto är att allt löser sig! För det gör det verkligen om man bara har rätt inställning. Livet är för kort för att älta och grubbla. När man inser att man är på väg åt fel håll så måste man göra tvära kast och göra det som känns rätt. Jag ska berätta allt sen, jag har material som kan användas till en hel bok.

Nu slår klockan fem och jag önskar en fantastisk helg! Nu blir det rödvin och tacos. Och Stina Wolter på Lets Dance. Puss!

Foto: Viktor Krantz

2 reaktion på “Fredagskänslor och något helt nytt

  1. Pingback: Veckan som kommer – Sofia Ekholm

  2. Pingback: Veckans lista – Sofia Ekholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *