Mitt senaste fotojobb!

11001021411916101061411Foto: Madeleine Petersson

Låt mig presentera mitt senaste fotojobb för det nystartade företaget 2Share som drivs av Catharina Grundström och Anna Soltorp. De gör fantastiska väskor och clutchar (som skapar det största habegäret du kan tänka dig), lyxiga smycken och snyggt kontorsmaterial som anteckningsböcker och fodral till ipaden. Just det där lyxiga som ger en guldkant i vardagen är en röd tråd som håller i sig i minsta detalj, från väskans handtag till det fina hundkopplet.

Louise Bramstedt är designern och produktutvecklaren bakom 2Shares vårkollektion och samtliga produkter tillverkas i Ubrique i Södra Spanien. Jag gillar även grundtanken som 2Share har extra mycket, då de kämpar för kvinnor och mäns lika värde och ger därför 50% av 2Shares vinst till projekt som ska göra så att världen ska bli mindre ojämnställd. Like på den!

Det har varit fantastiskt roligt att jobba med 2Share och jag önskar Catharina och Anna all lycka! Om ni vill veta mer om 2Share och deras produkter så ska ni kolla in deras webshop, Instagram och Facebook. Men det är på egen risk, chansen finns att du kommer vilja ha allt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *