Hej från Stockholm!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej! Nu är jag äntligen i Stockholm. När jag skulle börja min resa från Kalmar så möttes jag av ett inställt tåg på grund av snöstormen i Göteborg. Så. Det fick bli att åka ersättningsbuss till Alvesta istället och där hann jag precis med ett tåg som gick till Stockholm. Puh. Men jag kom fram till slut och jag har redan hunnit unna mig en mysig middag på Taverna Brillo med mina Stockhoms-katter.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Louise, Camilla, Heléne och Moa <3 Ps. Sorry för superdålig kvalité på bilden men de var för gulliga för att låta bli.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag tog en dessert efter maten; kokosmaräng med mango- och passionfruktssorbet som var serverad i en soppskål tillsammans med en soppsked. Om man är höggravid så får man lite särbehandling tror jag allt. Fem plus på det!

Exakt just nu är jag på hotellrummet och ska snart sova. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt i ottan för pressfrukosten börjar kl 8.30 på Formex. Ska bli så himla roligt att se alla nyheter, träffa nya och gamla vänner och samla på mig massvis av inspiration! Ser ni någon med röd klänning och svart kimono samt har stor bebismage och lugg, säg hej vetja! – det kan vara jag 🙂 Nu ska jag krypa ner till kojs, här får ni en fin låt som ni kan lyssna på tills vi hörs igen här på bloggen. Kram och god natt!

En reaktion på “Hej från Stockholm!

  1. Louise

    Waah! Är smått (läs fullkomligt) förälskad i ditt instagramkonto och hade helt glömt bort att du hade en blogg tills Elsa länkade. Alltså! Ska bokmärka bloggen bums! :))

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *