Bonjour le week!

Alltså tack så himla mycket för alla era kommentarer i föregående inlägg! Så himla bäst av er att berätta vilka ni är och vad ni tycker om! Det är väldigt nyttigt för mig att veta vem ni är och det känns bra att jag får en bild av er som kommer hit varje dag och läser det jag skriver. Jag gör det inte bara för mig utan jag gör det för er också. Tack för att ni finns och läser bloggen!

Idag är det alltså måndag. Jag vaknade klockan 6 i morse, pigg som en gös. Tuva sov och jag bestämde mig för att smyga upp, sätta på en kanna kaffe och ta en lång dusch innan det var dags att möta dagen. Från att ha varit värsta kvällskatten som kunde lätt vara uppe till midnatt till att bli en liten tant och som somnar i soffan så fort jag har lagt mig ner för att titta på tv. Som i fredags. Jonas hade tänt upp en brasa i kakelugnen och gjort det så mysigt. Vi skulle fika på cheesecake. Men jag somnade innan kl åtta. Kul tjej. Men det positiva med det är att jag vaknar mycket lättare på morgonen, utan att någon behöver dra i mig.

Nu är det dags att planera hur denna veckan kommer att se ut!

• Idag kommer jag att ha möte med min redovisningsbyrå. Bästa Karin kommer och hälsar på mig i lokalen och det känns så tryggt att jag har henne.

• Idag och imorgon är det dags för ett möten tillsammans med min vapendragare Ida, som frilsansar som projektledare. Vi tänkte styra upp ett roligt event i Kalmar men mer om detta senare.

• Ska äta lunch med mamma på tisdag och sedan ska hon hänga med mig på kontoret. Finns ju ingen som peppar mig som mamma <3

• Att designa en hemsida står även på schemat. Så himla roligt att jag får använda mina Hyper Island-kunskaper!

• I veckan kommer jag även få hem flera produkter som jag har beställt till butiken. Jag kommer ju inte bara sälja äldre prylar och möbler från förr utan det kommer bli en hel del nya saker i butiken, allt är handplockat och noga utvalt såklart. Och jag säger det igen, om ni har något som ni önskar att jag ska ta in i butiken, så får ni hojta till!

• Jag ska styla och fota två jobb denna veckan, ett som handlar om påsken och ett som handlar om barnrum. Så himla roligt!

• Tänkte skippa tv:n hela veckan förutom när jag kollar på Husdrömmar på SVT play. Detta avsnittet satte sig i hjärtat. Det var mamma som tipsade mig om programmet och tyckte att jag skulle speciellt se det avsnittet om Marie och Bill. Jag känner igen mig i Marie, som också jobbar som stylist och är nästan lika impulsiv som jag. Familjen har hittat sitt drömhus och ska renovera det så att det blir i deras stil men sen händer det massa saker på vägen. Tänker på det där avsnittet typ hela tiden.

• På torsdag ska jag ha möte med en frisörsalong och det är ju fortfarande lite hemligt om vad det handlar om, men när det blir officiellt så lovar jag att det blir dunder och brak!

• Jag kommer sukta efter Paris denna veckan. Varför kanske ni undrar då? Jag gör det egentligen alla veckor, men just denna veckan är lite speciell. Jag och en kompis har något på gång om man säger så.

• Helgen kommer bli extremt lugn med allt vad det innebär. Vi kommer att fika med några kompisar, träffa några andra kids och ladda upp batterierna inför veckan som kommer eftersom den kommer att bli fullspäckad. Då gäller det att ha extra energi vill jag lova!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *