Kaffetåren

Jag älskar kaffe och dricker alltid en kopp på morgonen, en kopp mitt på dagen och en kopp på kvällen. Te blir det mest när jag har ont i halsen eller vill känna mig lugn. Är det vardag blir det perkulator-kaffe i min favoritmugg och är det helg så blir det latte i våra milkshakeglas som är fyndade på loppis. Gärna med randiga papperssugrör, gärna tillsammans med snask.
Translation: I drink coffee in the morning, after lunch and after dinner.

9 reaktion på “Kaffetåren

 1. emma

  igår stod jag bredvid dig på holmgrens (nästan hundra på att det va du) i röd jacka och köpte alldeles för många semlor, och det är fasen andra gången det händer (att jag bara råkar träffa på dig nånstans) och jag fick inte fram ”hej, din blogg är himla fin” den här gången heller, utan stirrade mest lite obekvämt en stund. hehe. men mentalt så tänkte jag det, och jag säger det nu, och då är det ju sagt i alla fall, så det måste ju räknas som något?

  Svara
  1. Madeleine

   men åh va gullig du är! och vet du, jag tittade på dig också och tyckte du va söt! nästa gång får du jättegärna komma fram och säga hej, jag lovar att jag är snäll 🙂

   Svara
 2. Ia

  Hej, skulle bara säga att jag gillar din blogg supermycket, den är jättefin och superinspirerande. Men måste bara påpeka att du stavat ’hals’ fel på engelska. ’Trought’ skrev du, men det stavas ’throat’ och ’ont i halsen’ säger man ’sore throat’. Förstår ju vad du menar, men det låter lite roligt när du uttrycker dig så 😉 Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *