Pysselverkstad under Kalmars modevecka

17

Vet ni vad! Nästa vecka är det dags för Kalmars modevecka och detta året har de tagit ett grymt initiativ, de har nämligen ett vintage-tema under veckan. För ett tag sedan så mailade reklambyrån, som har hand om modeveckan, mig och undrade de om jag ville vara med. Och klart som korvspad att jag ville det! Så på söndagen, alltså den 22:e september, ska jag ha en pysselverkstad på slottsgården samtidigt som när det är vintagemarknad. Det kommer att bli hur roligt som helst! Jag tänkte även sälja lite vintageplagg på marknaden, så då får ni komma och fynda.

16

I pysselverkstaden ska vi göra pompoms, sjömanskragar och sen så får man ta med sig ett plagg hemifrån som man vill att jag ska piffa upp, i sann Bonjour Vintage-anda. Det var inte så pjåkigt va? Fina Elsa Billgren kommer också och föreläser på slottet samma dag så det får ni inte heller missa! På fredagen kommer jag att spela skivor på Söderport, och jag tänkte spela Monika Zetterlund, Brigitte Bardot och Lill Lindfors. Kristian Antilla kommer att spela live och ni kommer och dansar tänkte jag. Vi ses nästa vecka!

17 reaktion på “Pysselverkstad under Kalmars modevecka

 1. Nina

  Nämen, OJ, vad kul! Och jag kommer till och med vara i trakten då! (i mitt lilla torp utanför Högsby) Ska verkligen försöka ta mig dit på söndagen och säga hej IRL! Kul!

  Svara
 2. Nathalie

  Hej!
  jag har precis börjat plugga i kalmar och är såklart nyfiken på de bästa ställena.
  second hand, fik och annat roligt! Har du några tips eller gamla inlägg som handlar om detta?
  Hoppas jag kan ta mig till marknaden så kan vi prata lite! om inte annat så ses vi på anttila!
  kram

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Hej! Va roligt att du har flyttat hit! Ska försöka samla ihop lite tips, men om du går tillbaka i arkivet så kan du hitta lite café och loppis-tips. Kram!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *