Om loppis i Aftonbladet Söndag

aftonbladet

Igår kunde ni hitta mig och ett gäng andra fina bloggare i Aftonbladet Söndag! Vi gav tips om hur man loppisfyndar och vad man ska leta efter i sommar! Jag hade typ glömt bort att det var igår artikeln skulle publiceras så när jag satt där i bersån och skulle dricka kaffe och såg att mamma och pappa hade köpt söndagsbilagan som de nästan alltid gör. Så när jag öppnade upp tidningen och såg mig där så kom jag på att det var ju denna helgen som loppisguiden skulle publiceras. Ganska fin överraskning ändå! Om ni har tur så kan man köpa bilagan idag också, kolla bara efter Aftonbladet Söndag. Vi ger massa bra och värdefulla tips inför dina kommande loppisturer, man kan lära sig en hel del! T ex om man ska pruta eller inte. Vad tycker ni? Ska man pruta på loppis?

7 reaktion på “Om loppis i Aftonbladet Söndag

 1. Pingback: I tidningen, på internet, scen, i radio och tv | Elsa Billgren

 2. Lisa

  Trillade in här på bonjourvintage då jag sökte efter en glassig cheesecake på Google. Jisses vilken jackpot jag fick, din blogg är som en dröm! 🙂

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Nämen åh va gulligt sagt! Tack! <3 Hoppas att du gillade min glassiga cheesecake också!

   Svara
 3. Marianne

  Tycker absolut att man kan pruta på loppisar, däremot är det ju en annan sak på välordnade antikaffärer och så. I mina ögon har loppisar dock redan relativt låga priser, så oftast bör man ju inte behöva pruta. Beror ju lite på situation och typ av loppis.

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Håller helt och hållet med! Oftast får ju pengarna till en väldigt god sak så det kan lätt bli lite dumsnålt att pruta på en sak som är billig. Men när man känner att en sak är lite för dyr och man kan få den billigare – då ska en passa på!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *