Med risk att du sätter kaffet i vrångstrupen

julgran, bumling julgran, nesto, apoteksflaska

Vi har fått hem en liten julgran! Jag vet, jag vet. Det ÄR på tok för tidigt för att ta in en julgran. Men vi fick en förfrågan om vi ville ha den och jag kände bara: varför inte? Det är ju ändå snart första advent, till och med nästa helg. Så vi tog emot den med öppna armar och nu har vi pyntat granen med små tomtar, polkagriskäppar, kristyränglar och hemmagjorda pappersdekorationer. Och en liten stjärna på toppen. En brun gammal apoteksflaska som är köpt på loppis för en billig peng får agera julgransfot så länge. Tycker att granen skapar den rätta julstämningen hemma hos oss och det är bra att chiliväxterna får lite konkurrens i vardagsrummet. Pinnstolen Nesto som ni kan se på bilden längst ner till vänster är mitt senaste loppisfynd som jag gjorde häromdagen för endast 30 pix. Kunde knappt tro det själv när jag så prislappen. Det är vad jag kallar ett tokfynd!

Translation: We got a little Christmas tree! I know, I know. It Is way too early. But we got a question if we wanted the Christmas tree and I just felt, why not? So now we have decorated it with little sweet things and homemade paper decorations and a little star on the top of the Christmas tree. An old brown bottle, which might have been in a pharmacy at one time, acted as a Christmas tree stand for so long. The tree creates the right Christmas spirit at home with us and it is good for chili plants to get a little competition in the living room. The chair in the bottom left picture is my recent flea market find that I made the other day for only 30 kr. I couldn’t believe it myself. That’s what I call a bargain!

11 reaktion på “Med risk att du sätter kaffet i vrångstrupen

 1. Johanna

  Jag är verkligen världens sämsta på att kommentera bloggar fast jag läser massor varje dag. Men nu kände jag att jag var tvungen. Jag ÄLSKAR att ni redan har gran. Jag älskar julen och vill julpynta och lyssna på julmusik redan i början av oktober, men det får en ju verkligen inte. Har haft den här diskussionen med många den senaste veckan. Men i helgen är det en månad kvar till julafton då tycker jag att det är rimligt att en får börja julpynta. En vill ju njuta så länge som möjligt!

  Svara
 2. Sara

  Ja men, varför inte? Gillade idéen med att ha granen på en stol. Man kanske skulle testa, har inte haft gran de senaste två åren tack vare ett par tokbusiga kattkillar som älskar allt som man kan tugga och riva på…
  Kramelikram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *