Hej från ön

Här kommer ett hej från ön! Och några glimtar från vår lägenhet. Min favoritpelargon (som inte är lika stor nu när jag har gjort sticklingar av den), min favoritlampa och mina favoritklänningar.
Hela helgen kommer att vara fullspäckad. Imorgon ska vi till Växjö. Det var evigheter sedan jag var där sist. På lördag blir det marknad, på kvällen kräftskiva och på söndag ska vi på tre års-kalas! Jag behöver roliga saker att göra nu när hösten är på intåg. Jag är liksom inte riktigt färdig med sommaren än.

20 reaktion på “Hej från ön

 1. Karoline

  Gudis ligen så fint du har det hemma! Hoppas din helg blir rolig och fin så du inte behöver känna höstens mörker. Jag är likadan, är inte alls färdig med sommaren! ända sedan jag kom tillbaka upp till Piteå efter sommmarlovet så har det regnat och varit kallt och grått. Som att nån tryckte på höstknappen liksom.
  TREVLIG HELG fina fina du!

  Svara
 2. Hanna

  jag känner precis som du, och i ett försök att skjuta hösten på framtiden fyller jag mina dagar med umgänge&umgänge&umgänge och låtsas att det aldrig kommer att bli mörkt och kallt och massor att plugga. men du! er lägenhet är fin som en vår, eller en tidig sommar!

  Svara
 3. Madelene

  Jag har också en trearmad golvlampa, med puderrosa skärmar. Och den är så fin att man måste le lite när man tittar på den.

  Svara
 4. Fröken Fynd

  Hej igen Madde! Skrev precis en kommentar på förra inlägget men så kom jag på att jag kanske borde säga ett propert hej. Jag såg ju tom dig idag på marknaden och sen har vi ju gått i skola ihop 😉
  På den tiden var jag inte mycket till estet men nu har jag funnit stort intresse av fynd, vintage och second hand. Ha det bra!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *