Fröken Söt

Här kommer ett litet tips. Jag säljer inte bara vintage, jag säljer second hand också! Denna rosa drömmen kommer från Fröken Söt och är helt underbar. Säljs på Tradera och här är auktionen. Vill du lägga ett bud så är ikväll sista chansen!
Nu åker jag till Emmabodafestivalen för att spela skivor i öltältet ikväll, dricka vin ur kartong och tokdansa till Yelle. Kanske ses vi där?

10 reaktion på “Fröken Söt

  1. rebecca

    åh, yelle och two door cinema club är de enda jag ville se och så sålde jag min biljett. buhu. men aja, jag såg ju världens bästa håkan och the ark i Kalmar för en vecka sedan, hihi. Du var där eller hur?

    Svara
  2. Anna

    Hej Madeleine! Hoppas du har en skön sommar. Såg att jag missat att svara på en kommentar från dig tidigare i somras så jag postar svaret här;-)Angående ”Våga tala-kursen”. Tack! Kursen var helt ok, fast jag gick inte klart den, hoppade av för att jag inte tyckte att jag behövde den mer, vilket jag antar tyder på att den var riktigt bra. det var två psykologistudenter i Lund som anordnande den. Tror att det var deras exjobb eller liknande. Det bästa för självförtroendet har helt klart varit att driva företag. Man tvingas ta sig fram och göra sånt som tidigare känts jobbigt. Ringa en massa telefonsamtal och tjata på folk och få sin vilja igenom.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *