En retrodröm

Att välja barnvagn till sin lilla bebis är inte det lättaste, det vill jag lova. Den ska ju vara bra, smidig och fin. Det senaste modet är att vagnen ska vara så liten som möjligt. Men hur skönt kan det vara?
Det var lite så vi resonerade när vi skulle hitta den perfekta barnvagnen och sedan är det ett stort plus om den är riktigt nedrans snygg också. Till slut hittade vi den i Stockholm. Den är troligtvis från 70-talet med märket Silver Cross. Välbehållen och rejäl så det slår om det. Och det är många nyfikna som har kommit fram för att ställa frågor om vagnen och ge komplimanger. Fler borde våga att sticka ut lite, det blir faktiskt lite roligare!

23 reaktion på “En retrodröm

 1. Susanna

  Er vagn är fantastisk! Som jag ju sagt förut 🙂
  Jag önskar att vi hade en lika fin till bebis, men jag hittade banne mig ingen! Reekade Blocket varje dag. Så det fick bli en vanlig tråkig ny vagn. Men men, det duger väl det också antar jag..

  Svara
 2. Pippi

  Åh, vilken fin vagn! Jag verkligen älskar sådana gamla barnvagnar, de är så himla fina. Jag låg i en liknande från Emmaljunga när jag var en liten palt, haha.

  Svara
 3. Emeli / Lovely chaos

  Dessutom är de äldre vagnarna mycket mer hållbara än de nya plastiga. Och de har finfin fjädring och bra hjul/däck som inte går sönder så fort man kör på en sten. Heja gamla vagnar! Ha en finfin helg. Kram.

  Svara
 4. Hanna

  Så himla fin. Jag har gått och tänkt på retro-barnvagnar jag vet inte hur länge som helst, det är bland det finaste jag vet. Och denna var alldeles särdeles tjusig. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *