Finaste klänningen från Maria Westerlind

21163

Jag bakar pajer och gör safter för glatta livet. Rabarbern är helt fantastisk just nu och syrenen plockas flitigt så jag kan både sylta och safta på denna underbara blomman. Mitt bland allt bakjobb så är det härligt att bara kunna ta på sig kläder som man alltid trivs i. Ni vet, man har ju några favoritplagg som hänger i garderoben och när man inte vet vad man ska ha på sig för dagen – ja, då vet man att det finns några guldkorn som alltid passar.

Mitt favoritplagg är en alldeles speciell klänning heter Uda och kommer från fantastiska Maria Westerlind. Den är så sådär perfekt som en klänning bara kan bli, med ett härligt franskt bomullstyg med stretch och med söta småblommor på vit botten. Och så har den fickor i sidorna, som det är på nästan alla Maria Westerlind-klänningar. Den är även helfodrad i lyxigt satinfoder så den är skön mot kroppen hela tiden.

Jag ser fram emot att möta sommaren i denna ljuvliga klänningen och Uda kommer vara ett givet plagg när jag åker till Provence i juli och när jag känner den ljumma vinden, strosar på den franska gatorna och besöker byns fruktmarknader.

Klänningen Uda hittar du på MW:s hemsida. Ha en fin torsdag nu!

Foto: Jo Mattsson

3 reaktion på “Finaste klänningen från Maria Westerlind

  1. Pingback: Blogger BonjourVintage in Maria Westerlind | Maria Westerlind

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *