Januari och Instagram.

Instagram bonjourmadeleine

Helt plötsligt blev det februari och konstigt nog så tycker jag att januari gick så himla snabbt! Det känns som att mitt liv går 100 gånger snabbare sen jag fick barn och typ 200 gånger snabbare när jag startade mitt företag. Dagarna bara försvinner och långtråkiga arbetsdagar är ett minne blott, tiden bara flyger iväg! Nu är det dags att titta tillbaka och se hur januari såg ut genom Instagram. Min mamma och min Jonas hann fylla år under månaden och när Jonas fyllde år (första dagen på året) så var det passande nog nyårsvimplar kvar i taket.

cheesecake

Som födelsedagstårta blev det saffrancheesecake med frysta lingon på!

Mrs Pomeranz

Jag hade på mig en Mrs Pomeranz-klänningen som är jag är helt förälskad i!

DIY galgar

Gjorde ett pyssel-reportage i Barometern då jag visade läsarna hur man piffar upp sina saker!

Bonjour Vintage

Jag berättade min stora hemlighet – att jag har skaffat mig ett kontor som är en gammal butikslokal. Vi har renoverat hela stället och jag är så glad att jag har en plats där jag kan jobba och vara kreativ!

50 tal kök

Såhär ser pentryt ut i lokalen. Jag bestämde att väggarna skulle vara mintblåa och golvet skulle vara schackrutigt.Emma Axelsson illustration

Barnkalaset som jag fotade i höstas blev en fantastisk illustration av Emma Axelsson!

Frukost

Och förutom att jobba i princip varje dag så har jag även unnat mig långfrukostar i sängen. Om man jobbar hårt så måste man belöna sig själv, ganska ofta till och med. Det var januari det! Och om ni vill följa mig där så heter jag bonjourmadeleine. À bientôt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *