Välkommen till Vintagesommar den 16 maj!

Vintagesommar

Frank och butiken Bonbons kan stolt presentera:
Inspirationskvällen Vintagesommar!

Fredagen den 16 maj vill vi ge er härlig inspiration inför sommarens alla kommande fester! Vi har bjudit in några modeller som ska visa upp vackra vintageklänningar från butiken Bonbons och Frank kommer att styla modellerna i sann vintageanda. Alla är hjärtligt välkomna och biljetter finns att köpa på Frank på Storgatan 8 och på Bonbons på Smålandsgatan 16 i Kalmar. Om ni inte bor i närheten så kan ni maila vintagesommar@gmail.com så fixar vi biljetter till er!

Själva inspirationskvällen börjar klockan 19 och kommer att äga rum på Frank som ligger på Storgatan 8 i Kalmar (nära Larmtorget). Det kommer bli mingel, bubbel, tilltugg, musik, massa inspiration och ni kommer även att få chansen att vinna fantastiska priser från både Bonbons och Frank! Missa inte detta gyllene tillfälle alla ni som bor i Kalmar med omnejd. Börja helgen på bästa tänkbara sätt och ta med er systern, pojkvännen, mamman eller kompisen!

Vad? En inspirationskväll med vintagetema som går i sommarens tecken.

Var? Frank på Storgatan 8.

När? Fredagen den 16 maj kl 19-22.

Biljetter? Biljetter finns att köpa på Frank på Storgatan 8 och på Bonbons på Smålandsgatan 16. Priset är 100 kr. Då ingår bubbel, tilltugg, musik, massa inspiration och ni kommer även att få chansen att vinna fantastiska priser från både Bonbons och Frank.

Om ni har några frågor eller vill boka biljetter så kan ni maila vintagesommar@gmail.com.

Hoppas att vi ses!

Ps. Tack till Emma Nilsson som har gjort de fina illustrationerna till affischen!

 

En reaktion på “Välkommen till Vintagesommar den 16 maj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *