Sommardrömmar och att hyra ett litet torp

23212628 8151441816131073

Som ni redan vet om vid det här laget så drömmer jag om att köpa ett torp. Jag vet precis hur det ska se ut. Det ska vara rött, vint och har vita knutar, med snickarglädje och det får gärna vara nära till vatten. Vi letar i princip varje vecka efter detta lilla drömhus men tills dess så nöjer vi oss med att hyra ett torp en vecka varje sommar. Det kan lätt bli lite dyrt men samtidigt så slipper man det där jobbet som man får på köpet när man köper ett torp det vill säga fönster som ska målas, gräs och fruktträd som ska klippas, takplattor som ska läggas och typ tusen andra saker som ska fixas. Jag skulle ju visserligen älska att få påta i trädgården och fixa med huset, men för att vara helt ärlig så har vi inte riktigt tid till det. Inte som det set ut just nu iallafall.

Så därför nöjer vi oss med att hyra ett torp en gång varje år. Första året hyrde vi ett litet stenhus på Gotland och det andra året hyrde vi ett sött torp på Öland. Vi är ju lite sugna på att hyra ett hus i södra Frankrike eller i Italien men det bästa vore egentligen om vi semestrade i Sverige, eftersom både jag och Jonas kommer jobba rätt mycket i sommar. Jonas med festivalen och jag kommer ta hand om butiken och frilansandet. Därför lutar det åt att vi kommer hyra ett torp på Öland detta året också men vi tänkte testa ett nytt torp! Vet ni kanske om något fint som ni kan tipsa om? Och har ni några planer i sommar?

 

3 reaktion på “Sommardrömmar och att hyra ett litet torp

  1. AnnaA

    Jotack. Det där med att det alltid finns saker att fixa i stugan vet jag allt om. 🙂 Men det är ändå gott att ha en egen. Man kan göra hur man vill. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *