Nyårsinspiration

Här kommer mitt nyårs-inlägg! Jag har samlat ihop inspiration och bra idéer så att ditt nyår ska blir det bästa vare sig du är en hemmakatt eller en utekatt. Jag ska fira hemma med familjen, göra trerätters, dricka champagne (i vanlig ordning) och titta på fyverkeriet vid slottet. Här kommer nyårsinspirationen!
nyår2Bildkällorna hittar du här.
Dukning och pynt. Om du ska ha middag hemma hos dig så är det alltid roligt att göra dukningen lite extra snygg. Det gör du enkelt genom att lägga pompoms eller honeycums på bordet, servera champagnen med fina sugrör och göra tjusiga placeringskort. Skriv namn på smällkarameller och lägg lite konfetti i så har du gjort fiffiga placeringskort till gästerna. Till fördrinken kan du lätt göra några små flaggor på en pinne för att sedan skriva gästernas namn på. Ett annat bra tips istället för drinkar är små mini-champagneflaskor. Ni vet sånna flaskor som man brukar köpa för att hänga runt studenternas hals. Perfekt fördrink enligt min mening!
nyår1Bildkällorna hittar du här.
Dessertbordet. Förrätt och varmrätt i all ära, men jag tycker att efterrätten ska vara paradnumret! Nu har du ju chansen att göra en efterrätt du alltid har drömt om. Slå på stort och gör ett dessertbord med cakepops, cupcakes och en fin tårta eller håll det enkelt och gör en lyxig efterrätt med choklad. Vi ska göra glassbomb och chokladfondant. Har aldrig gjort det förrut men jag tänkte att det är dags att ta chansen nu när det är nyår!
nyår3Bildkällorna hittar du här. Bilden längst ner till höger är tagen av Jessica Silversaga.
Nyårsstassen. Dags att rota fram den pampigaste klänningen i garderoben. Cocktailklänning tillsammans med långa handskar, en blomma i håret och du är finast på festen! Idag kan du ha på dig precis vad du vill. Våga ha på dig något färgglatt om du inte brukar ha det, våga ta på dig rött läppstift och främst av allt: ha på dig något du trivs i och känner dig glad i! På med din bästa parfym och dina dansvänligaste skor. Kom ihåg, du ska känna att du är vackrast i världen!
Och med de orden så vill jag önska er: Gott nytt år och hoppas att ni får ett fantastiskt 2013!

En reaktion på “Nyårsinspiration

  1. Ellet

    ÄLSKAR gelén med rosen i. Måste göra en sån bara för att den är så jävla snygg, haha. Har förstås ingen aning om hur (om?) man ens skulle äta en sån, men det spelar mindre roll!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *