Vår lilla kökshörna

bojnourvintage_kök

Jag fotar så många hemma hos-reportage nu att jag har blivit lite lätt arbetsskadad och hemmablind när det kommer till att se vårt eget hem. Vi drömmer om att flytta till hus och jag får så sjukt mycket inspiration när jag är ute och fotar hos andra.

Men igår upptäckte jag helt plötsligt vårt kök igen! Vi har ju gjort en mysig liten hörna i vårt lilla kök med en pinnsoffa och pinnstolar, stringhylla, Mhy-lampa och ett bord som är litet och nätt. Här sitter vi och äter frukost, fikar och bakar. Samtidigt lyssnar vi på radion och tittar ut genom fönstret för att se hur vädret kommer att bli. I sommar kommer jag att tillbringa extremt mycket tid här för att baka och samtidigt lyssna på radion och Sommarpratarna. Det är njutning gånger hundra för mig att i lugn och ro få baka något gott och lyssna på någon som berättar om sitt livsöde.

lupiner

Och kan ni förstå att idag är det sista dagen i maj! I morgon börjar sommaren på riktigt, tjoho! Firade detta faktum med att plocka med mig ett gäng lupiner från ett dike när jag var på väg hem. Lupiner är ju förresten den finaste vildblomman någonsin och som påminner mig om blommor från sagornas värld. Det är äntligen högsäsong för dem just nu och jag njuter för fulla muggar. Nu ska jag lördagsfika och njuta av solen på trappen. Hoppas att ni får en fin lördag!

3 reaktion på “Vår lilla kökshörna

  1. Pingback: 10 Stylish Table - Eat In Small Kitchen Ideas - Decoholic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *