Emmas fina hem i Midsommarkransen

Här kommer ett litet hej och ett tips från vab-stugan!

Emma Sundh är min fina bloggvän sedan många år tillbaka och nu är hennes ljuvliga lägenhet i Midsommarkransen till salu! Jag har varit i lägenheten för ett ganska bra tag sedan och kan säga att den är verkligen så urmysig som den ser ut att vara på bilderna. En riktig dröm med bästa läget enligt mig. Jag har ju själv bott i Kransen för en herrans massa år sedan och just dessa gula husen som ligger runt Vattenledningsvägen och Aprilgatan är kanske de allra finaste. Och lägenheterna som ligger över blomaffären är kanske de bästa om man vill ha en tvåa? Tänk att säga att man bor över en blomaffär liksom? Som en saga.

Köket är en liten pärla med enormt mycket charm och de andra rummen har tapetserats med kärlek och fingertoppskänsla. Trägolv överallt och kakelugnar. Här har det gjorts många inredningsreportage, både av Emma och där hon har agerat huvudperson. Innegården är stor och mysig, här kan man ha roliga fester för sina vänner och kanske till och med vinka till Emma – för om jag har förstått det rätt så ska hon och hennes familj flytta tvärs över gården till de andra gula husen på andra sidan. Det är ju ändå gott betyg!

På söndag är det dags för visning och om du letar efter en gullig tvåa i ett lugnt område i Hägersten så kommer denna vara perfekt för er. Här hittar du mäklarens digitala prospekt och fler bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *