Timmermansgatan 8

Jag har följt Frökens fina ända sedan den dagen jag hittade henne på Instagram, vi snackar kanske fem år sedan? Julia bodde i en lägenhet i Kalskrona tillsammans med hennes tre flickor. Hennes fingertoppskänsla när det kommer till inredning genomlyste bilderna redan då, allt var noga genomtänkt och hon hittade alltid de finaste loppisfynden. Jag kommer ihåg att jag tittade på varenda bild hon tog och suktade efter allt fint!

Sedan följde hon hennes och barnens dröm att flytta till en ny stad, till Göteborg närmare bestämt. Och nu ska hon sälja denna ljuvliga sekelskiftestrea med hiss. En av få som finns kvar på Majorna faktiskt. Det är den duktiga inredningsstylisten Emma Fischer som har stylat lägenheten inför fotografering. Hon har lyckats att få det så där avslappnat och bebonat ut, utan att få det krystat eller präktigt. Men jag har en känsla av att Julias hem var lätt att styla med alla personliga möbler och vackra tapeter.

Som ni ser så gillar Julia Dancing Cranes av Emma von Brömssen lika mycket som vi gör här hemma. Vi har ju också tapetserat vårt vardagsrum med den blåa färgställningen av tapeten.

Det är otroligt många bloggar, inredningstidningar, Instagramkonton och andra diverse hemsidor som har skrivit om bostaden, om Julia och hennes stil. De kallar henne för en riktig influencer och då tycker jag att man ska behandla henne som en, på riktigt. Bjuda henne till alla bloggfrukostar, pressträffar och tillställningar. Det ska inte vara till klicken av krämen, utan isåfall till alla influencers i Göteborg. Hon borde starta en blogg på Lovely life och sen ba köra. Om orken finns såklart <3

Vem vet, det kanske är nu det vänder för Julia? Med allt livet har bakom sina hörn. Ibland så måste vändningen börja någonstans.

Jag kan iallafall inte titta mig mätt på bilderna.

Allt är så himla himla fint. Och mysigt. Och inbjudande.

Varenda detalj känns så genomtänkt.

Köket med dess stora fönster och ljusinsläpp.

Jag är säker på att det spelar ingen roll vart Julia bor, hon kommer skapa magi i vilken bostad hon än befinner sig i. Kanske något sånt som hon borde börja jobba med i framtiden? Vissa har det och vissa har det inte. Och Julia har verkligen fingertoppskänslan!

Och badrummet med det fina golvet och badkaret.

William Morris i hallen såklart <3

Här hittar ni länken till Bjurfors så att ni kan se fler blider på lägenheten och kanske ge ett bud? Det skulle iallafall jag gjort om jag skulle flytta till Göteborg!

En reaktion på “Timmermansgatan 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *