Veckans med vab, brunch och läkarmöte

Jag glömde ju helt av att skriva veckans planering här på bloggen i måndags. Anledningen var att jag fick vaba hela dagen och gårdagen då både Tuva och Olle blev sjuka i någon slags influensa och de får nog stanna hemma någon dag till. Vissa möten fick ombokas och vissa kunde genomföras tack vare barnvakt och att Jonas tog vabandet i går och halva dagen i dag.

Men jag tänkte bara skriva lite kort om vad som har hänt och ska hända i veckan.

I måndags var jag som sagt hemma hela dagen så hann inte med så mycket jobb som jag hade önskat. I går så träffade vi läkaren på Amanda-mottagningen och hade ett möte där det skulle beslutas om jag skulle få kejsarsnitt beviljat eller inte. Ingenting är 100% bestämt än så vågar inte berätta för mycket innan allt är spikat och klart. Sedan åkte jag till kontoret och fortsatte jobba med en hemsida som vi gör till vår kund just nu.

I dag skulle ventilationen kollas i lokalen så jag var där från halv tio tills det vankades lunch för då träffade jag en ny fin bekantskap på KB, Sara Jonasson som till vardags jobbar på Kalmarposten. Tiden gick alldeles för fort! Och i morgon så blir det nog vab för hela slanten som det ser ut just nu.

På fredag så hoppas jag att båda barnen mår bra igen så att de kan gå till förskolan respektive skolan. Jag ska försöka få ganska mycket gjort som ligger på att göra-listan. Statistik ska göras, fakturor ska skrivas, offerter ska skickas, hemsidor ska designas, beslut ska tas. Ja, ni hör ju! Behöver en riktig jobbdag innan helgen kommer.

Och i helgen så har Amanda bjudit in oss på brunch, Jonas kommer hem tidigare från jobbet på lördag och på söndag så ska Tuva på bowlingkalas, så det blir nog en riktigt fin helg känner jag på mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *