Veckan som kommer: Gotlandsspecial!

14-113-1-1 22-1-1

I veckan som kommer…

…ska jag: Inspireras till tusen! Denna veckan kommer att vara lite speciell för på torsdag åker jag och Amanda till en workshop och retreat som Babes in Boyland håller på Hotel Stelor på Gotland!

…kan jag er förstå: Att tiden går så snabbt? Bokade in BIB-workshopen för två månader sedan och nu är vecka 19 plötsligt här. Det är som att tiden går ännu snabbare när man har barn och företag. Tänkte dock pausa tiden i helgen och andas. Och sova ut!

…håller jag tummarna för: Att allt ska lösa sig med Bonbons på bästa sätt! Att det ska kännas rätt och bra i magen när jag lämnar över.

…undrar jag över: Varför det snöar och är -2 grader i Kalmar trots att det är nästan mitten av maj?

…äter jag: Vegetariskt! Hotel Stelors egna kock Linus Ström ska stå för maten när vi är på Gotland. Han har varit deltagare i årets kock så jag ser verkligen fram emot att få smaka på hans mat som är gjord på råvaror från den lokala och ekologiska grönsaksbonden.

…jobbar jag med: En text till ett Gotlandshem (märkligt nog) som jag fotade förra sommaren. Jag kommer även samarbeta med BookBeat (då ni kommer få en saftig rabatt denna veckan om ni vill skapa ett eget konto där) och så ska jag göra färdigt hemsidan till Sofias och mitt företag. Bara längtar att få köra igång nu!

…tacksam över: Att det är så många som hört av sig angående försäljningen av Bonbons! Det finns några som är intresserade av att köpa butiken men mer än så kan jag inte berätta förrän allt är klart och färdigt. Hoppas att ni förstår! Så länge kan man läsa om själva försäljningen härhär och här.

Hoppas att ni får en härlig vecka!

Foto: Madeleine Petersson

2 reaktion på “Veckan som kommer: Gotlandsspecial!

  1. Ellen

    idag vaknade jag upp (i oskarshamn, 1h från kalmar) och hörde ljudet av att någon på gatan nedanför SKRAPADE SIN BILRUTA. ville gå och lägga mig direkt igen. så himla orimligt med snö nu?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *