Sommarveckan som kommer

Hej på er! Anledningen till min frånvaro från bloggen har varit på grund av att jag har haft semester och varit i Göteborg, min absoluta favoritstad! Vi bodde på det ljuvliga hotellet Eggers och här bjuder på en liten sneak peek från hotellet men kommer visa mer i ett helt blogginlägg hur sviten och allt såg ut, det kommer i veckan! Jag såg nämligen Coldplay spela live på Ullevi tillsammans med mina pinglor till barndomsvänner Louise och Emma samt Emmas väninna, varit på Alfons Kulturhus och shoppat loss i stan. Mer om detta senare alltså!

Men nu ska vi se hur denna veckan ser ut.

Denna veckan som kommer…

…är jag glad för: Ett väldigt bra besked som jag fick i dag och som handlar om min och Sofias byrå Social Stories. vi har nämligen fått vår första lokala kund! Hurra!

…ska vi spela: Innebandy! Köpte precis en innebandyklubb, innebandyboll och innebandymål till Tuva när vi var i stan. Bästa och rikligaste sporten enligt mig!

…shoppar jag: Fina kontorskläder, väskor och stickade tröjor som jag ska ha till hösten när jag börjar jobba med byrån till 100%. Alltid bra att ladda höstgarderoben redan nu.

…äter jag: Skaldjur, rostat bröd, rödlök och kronärtskockor. Sommarmat när den är som bäst helt enkelt!

…hoppas jag på: Bra och soligt väder så vi kan göra masssa utflykter till Öland! Tänkte besöka ett flertal badstränder och bada med Tuva och Olle <3

…firar jag: Med champagne! Sofia och jag har en enda regel: Vi ska ploppa en champagne så fort vi får en ny kund och nu är det alltså dags!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *