Tack och veckan som kommer

Skärmavbild 2017-05-30 kl. 09.53.48

Tack för peppen som vi har fått angående vår nya byrå Social Stories! Det är många som hört av sig och ni ska veta att vi är superglada för det! Som ni redan vet så är butiken till salu och så fort Bonbons har blivit sålt till en driven själ som vill föra konceptet vidare till oanade höjder så kommer jag göra om lokalen på Smålandsgatan till ett kontor där vi ska sitta och jobba, ha möten och även använda lokalen som en fotostudio. Det ska bli skönt att kunna nischa sig inom det digitala ännu mer, både när det kommer till foto och sociala medier!

Och nu ska vi se vad som händer i veckan.

Denna vecka som kommer…

…ska jag: Ha möten, skicka mail och göra ett recept med Oatlys produkt iKaffe. Ni ska få se resultatet snart!

…hoppas jag: Att vi kommer få skriva avtal med Social Stories första lokala kund!

…tänkte jag: Ta det lite lugnare än vanligt och återhämta mig. Mitt liv brukar oftast gå i högsta hastighet och det har varit hektiska månader med att designa hemsidan till Social Stories, lägga upp en plan, ha möten m.m. Men denna veckan ska jag iallafall försöka ta det lugnt och fånga de sista dagarna av min favoritmånad.

…är jag stolt över: Tuva som sprang Kalvinknatet igår! Hon har övat inför detta lopp länge och tycker att det var superkul att springa en kilometer tillsammans med andra barn <3

…ska jag försöka: Få till en fika med några vänner och alla barn på Krusentiernska!

2 reaktion på “Tack och veckan som kommer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *