Måndagspeppen

Bilden kommer från Social Stories Instagram.

Denna helgen var speciell, lite som från ett annat liv. Efter en veckas vab med båda barnen och två olika sjukdomar så var det min tur att åka på influensan. Jag var sängliggandes halva torsdagen, hela fredagen och i lördags kände jag mig mer som en zombie än en glad mamma. Så barnen fick vara hos deras snälla farmor under dessa dagar och i söndags kom mina föräldrar och hjälpte mig med matlagning, tvätt samt hämtning och lämning till fotbollsträning och kalas. Nu står jag äntligen på benen igen men är så trött att jag inte ens orkar sätta på kaffemaskinen…  Depresso. Vabruari kom tidigt i år?

Så inte så konstigt om jag känner mig lite mör i kroppen i dag. Men jag har tvingat mig själv att leta upp kameraladdaren som varit borta i en månad och leta efter försvunna bilder på mina externa hårddiskar. Sånt där roligt måndags-göra! Barnen är tillbaka på föris och på fritids så nu ska jag bara komma tillbaka till mina gamla rutiner igen. Nu ska vi se vad denna veckan har att erbjuda!

Måndag

Idag har det mest blivit mailande med kunder och att bocka av den lilla ”att göra”-listan. Det finns en stor sådan lista också men den får vi ta lite senare i veckan när man har kommit igång!

Tisdag

Jag ska ut och fota Kalmar och Kavat-skor i den vackra snön! Det är ju verkligen snö på varenda liten gren nu och då måste man passa på att fota allt vackert också, snart försvinner ju snön igen. Sen blir det lunchmöte med Cecilia på Magasinet. På eftermiddagen försätter vi jobba med en kunds hemsida som ska bli klar nästa vecka!

Onsdag

Ett viktigt möte i stan är bokat. Sedan blir det sushi-lunch, mer webb-jobb och ett barnmorska-möte på mvc för att kolla hur mycket magen växer och lyssna på bebisens hjärtljud!

Torsdag

Dagen börjar med ett barnmorska-möte på Amandamottagningen. Sedan fortsätter dagen med ytterligare ett möte som är hemligt än så länge, lunchmöte med Josefin och sedan så blir det bokföring resten av eftermiddagen. På kvällen ska vi till Gröna Stugan för att fira mina kära mamma som fyller år!

Fredag

På fredag så ska jag skriva digitala strategier för glatta livet och hitta på kreativa idéer! Projektledning och idégenerering är verkligen det är jag är bäst på.

Helgen

På lördag ska Tuva och mamma på balett, så vi kanske hänger lite i stan innan det. Fikar, kollar i affärer och äter något gott. Sedan ser jag fram emot en lugn söndag!

 

Vad ska ni göra i veckan som kommer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *