Bröllop, fotografering och pass

Eftersom jag har börjat jobba på riktigt denna veckan (läs: ingen inskolning för Olle) så tänkte jag att det vore på sin plats att fortsätta med min veckolista Denna veckan som kommer, som jag hänsynslöst har snott från min kollega Sofia. Då ska vi se hur denna veckan ser ut!

Denna veckan som kommer

ser jag fram emot att: Fira min goda vän Sarah som gifter sig med sin Alexander på lördag! Jag har jobbat med både Sarah och Alexander när jag var projektledare på MediaAnalys för fem år sedan och även då var dom ett par. Bröllopet äger rum i Borgholm och jag ska ta med mig Amanda som min +1. Då blir det minsann pompa och ståt!

måste jag: Fixa pass till barnen! Vi ska nämligen åka till Sopot med mina föräldrar och där ska jag äntligen få träffa min polska syster Marta. Snart, snart ses vi igen!

äter jag: Grekisk yoghurt med passionsfrukt. Smakade den först i går och blev helt tagen för den var sååå himla god med lite tärnad mango på. Typ efterrätt fast ändå inte.

projektleder jag: En fotografering som vi ska ha för en av våra kunder. Viktor Krantz är fotografen och planen är att det ska fotas miljöbilder. Men det ska ordnas med lokal och modeller så jag har lite att rodda med tills på fredag. Tycker det är så roligt att hålla i alla trådar och ser fram emot att se resultatet, vet att det kommer bli så fint! Det blir ju allt som Viktor fotar.

kommer jag: Att fälla en liten tår för just på fredag blir sista fredagen som jag har öppet ”normalt” i butiken. Sedan får vi alltså se hur framtiden blir för Bonbons! Kom och hälsa på vetja om ni kan, jag har öppet 11.00 till 15.00.

Hoppas att ni får en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *