Denna sommarveckan

Hoppas att ni har en härlig sommar! Äntligen har solen och värmen kommit till Småland så vi försöker åka och bada så fort vi har möjlighet och ha middagar med vänner ute på verandan tills klockan slår sent. Ljuvligt är ordet och jag har längtat så mycket efter denna värmen! Nu vill jag bara att vattnet ska blir lite varmare bara så att man inte får en smärre chock varje gång man ska hoppa i plurret…

Nu ska vi se hur denna härliga juliveckan ser ut!

 I veckan som kommer…

…ser jag fram emot: Håkan Hellström som spelar i Borgholm på lördag! Jag och Cecilia ska gå på spelningen och även på efterfesten som är efteråt. Det ska bli så roligt!

…äter jag: Glass! Så fort det är varm som kräver min kropp glass och kalla drycker.

…saknar jag: Tiden när jag kunde åka runt på loppisar! Men med en uttråkad sexåring och en krävande ettåring så känns det mer som ett helt företag att åka runt och leta efter saker på loppisar.

…är jag tacksam över: Så himla mycket. Mina föräldrar hjälper mig otroligt mycket med barnen, vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dom?

…tänker jag: Vila mer i hängmattan och lyssna på Sommarpratarna! Så fort tillfälle ges, läs: när Olle sover! I dag ska jag lyssna på Dagny Carlsson som är 105 år och bloggar. Hur cool?

En reaktion på “Denna sommarveckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *