Stort tack och sista hemma hos-reportaget

Hörrni, tack så himla mycket för alla era kommenterar angående mitt föregående inlägg! Jag väntade mig motstånd men fick istället kärlek och en herrans massa förståelse istället. Det är internetkärlek på riktigt! Jag ska svara på varenda inlägg lite senare, era historier har fått mig att bli ännu säkrare i min sak – att kämpa för att kvinnor ska få välja själva hur de ska föda. Alltså helt enkelt bestämma över sin egna kropp och förlossning. Kan vara en sjävklarhet för många, men jag har fått uppleva motsatsen som så många andra.

Nåväl, tack ännu en gång för engagemanget! Nu ska vi se hur denna veckan kommer att se ut. Även om det är tisdag så tycker jag det är helt okej, eller vad säger ni? 😉

Måndag

I går så gjorde jag en planritning och skrev en text till ett hemma hos-reportage som kommer att publiceras i Hus & hem i sommar! Det är från Gotlandshuset vi bodde i för två år sedan med våra vänner. Jag har både fotat och skrivit texten denna gången men detta kommer alltså bli mitt absolut sista hemma hos-reportage som publiceras i en tidning. Lite som ett ”hej då och tack för den här tiden”. Och ett stort grattis till favoriten Johanna Bradford som blev årets inredningsbloggare på ELLE Decoration-galan under måndagskvällen!

Tisdag 

I dag kodar jag hemsida för fulla muggar! Älskar kontrasterna i min byrå alltså, ena dagen skriver jag en text och andra dagen är det fullt fokus på en matblogg. Den tredje dagen kan det var styling inför ett fotojobb och den fjärde dagen så har jag möten hela dagen och skriver på digitala strategier. Precis i min smak!

Onsdag

Kommer dock fortsätta att göra färdigt matbloggen för Caroline Hofberg! Ska bli spännande att få lansera den sen! Sen är det öppet hus på Tuvas fritids och då ska vi fika sockerkaka och spela spel. På kvällen så ska jag på AW på Kallskänken med tjejerna från nätverket Kalmar influencers. Ska bli så kul att bara komma ut, umgås med härligt folk och ta en bit mat utan att någon drar mig i kläderna. Hehe. Det är också charmigt men som sagt, kontraster är oftast ingen dålig sak…

Torsdag

Vi ska tömma Lindö-huset där jag och Folks Interiör gjorde vår senaste styling följt av lunch på stan och en långpromenad. I veckan kommer jag även visa upp ett kärt samarbete som jag håller på med, troligtvis blir det på torsdag!

Fredag

Styling och fotografering för ett samarbete står på schemat denna dagen. Mer om resultatet i slutet av veckan! Jag ska även skriva färdigt en digital strategi till Kalmar city som är vår nya kund samt skriva en offert till en annan kund. Bråda dagar men det är så jag gillar det!

Helgen

I helgen så ska vi baka semlor med min pappa, Tuva ska å fotbollscupen i Kalmar och Olle ska få se sin livs första musikal – Babblarnamusikalen! Ni förstår ju hur glad grabben kommer bli, att Babblarna kommer till Kalmar är som att ABBA skulle återförenas igen.

Hoppas att ni får en fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *