Första jobbdagen efter jullovet

Idag är min första riktiga jobbdag på detta året. Tuva och Olle fick ett välförtjänt jullov tills igår men idag var de riktigt peppa på att komma tillbaka till sina lärare och vänner igen. Jag själv känner mig trött men hoppas att det är bara måndagskänslorna som slagit till eftersom jag har en hel vecka full med möten, jobb och förberedelser. Foglossningen har även kommit som ett brev på posten och jag vankar lite som en anka mellan alla möten, måste se riktigt festligt ut. Men jag bjuder på det för om några veckor så kommer det lilla livet och då kommer förhoppningsvis min kropp återhämta sig ganska bra. Så spännande tider nu, på alla plan! Och eftersom det är min allra första jobbvecka så kommer även här en veckoplanering:

Måndag

På förmiddagen tog jag det lugnt hemma, ringde samtal och svarade på mail. Sedan åkte jag in till läkaren för att kolla upp en jobbig förkylning och hosta som jag har haft i tio veckor nu! Men tydligen kan det bli så när man är gravid, att det trycker på lungorna och att man nästan alltid lite täppt i näsan. Sedan åkte jag till lokalen för att betala räkningar, skicka fakturor och offerter. En riktig administrationsdag helt enkelt!

Tisdag

I morgon har jag ett möte med Balck coffee. Jag har ju nästan alla mina möten där när man ska ses på ett fik, denna gången ska det bli roligt att ha ett möte med Balckarna på Balck! Sedan har jag en lunch inbokad med Cecilia på Porten. Efter det så ska jag göra några ärenden på stan för att sedan åka raka vägen till MVC där jag har en tid hos min barnmorska.

Onsdag

Jag kommer jobba med en hemsida till en kund på onsdag. Sedan så ska jag en lunchdejt med en tjej som har tankar på att starta eget, så jag ska helt enkelt ge henne råd och tips på vägen. Så roligt!

Torsdag

På torsdag kommer min kompis Anna hit till lokalen så vi kan sitta och jobba ihop!

Fredag

Fortsätta jobba med mina kunders sociala medier, hemsidor och strategier.

Och helgen ser ganska obokad ut än så länge. Blir nog en sväng förbi mina föräldrar så jag får vila lite, kanske blir det julgransraskning på Kalmar slott. Vi får se helt enkelt!

Foto: Viktor Krantz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *