Julveckan är här

Tack för alla fina grattis och lyckoönskningar som jag fick på min födelsedag och när jag berättade hemligheten! Födelsedagen började med frukost på sängen och presenter som jag verkligen hade önskat mig (ni ska få se vad jag fick!) men sedan började Olle må dåligt och det visade sig att han hade fått någon slags magsjuka så jag fick ställa in alla planer jag hade för dagen och vaba hela födelsedagen. Så kan det gå när man har småttingar! Som tur är så mår han bra idag och går på förskolan igen, min lilla knodd! Nu har jag hunnit jobba ikapp men igår hann jag inte ens göra min veckoplanering här på bloggen så jag tänkte lägga upp den idag istället! Det är mycket att göra nu inför det stundande jullovet som börjar redan på fredag så det gäller att jobba på nu när man kan.

Här kommer mina planer under veckan som kommer:

Måndag

Igår fotade jag två olika saker till två kunder och hann även göra ett hörn fint på kontoret – för nu är det i princip färdigrenoverat! Nu ska det bara piffas till. Jag tänkte att ni ska få se en sneak peek på hur kontoret ser ut här på bloggen i veckan. Kanske redan i morgon?

Tisdag 

Idag har jag förberett två avtal till en kund och skapat en strategi till dem som jag ska presentera lite senare. Jag har hunnit redigera bilder samt en julfilm som kommer upp på 2Shares Instagram i morgon! <3

Onsdag

Imorgon ska jag till stan, äta lunch med mina kära föräldrar, göra massa ärenden, jobba på kontoret och maila, maila, maila. Och något telefonsamtal blir det nog också!

Torsdag

Sista dagen innan jullovet börjat så här gäller det att maxa och vara så effektiv som möjligt. Idag kommer vi skicka ut våra presenter till våra kunder och samarbetspartners som vi har haft under året som varit. Jag ska även avsluta vissa saker som jag påbörjat och lägga upp en plan under jullovet så att jag kan uppdatera våra kunders sociala medier så att det blir så smidigt!

Fredag

Idag är jag och barnen lediga, så om jag känner oss rätt så ska vi julstöka, julbaka och julpyssla – så länge energin finns där. Hoppas även på lite snö som lägger sig fint till helgen! Jag önskar mig en lugn fredagskväll.

Helgen

Eftersom vi och våra familjer ska fira jul i vårt hus i år så ska vi mest förbereda inför detta, städa, lägga in sill, göra efterrätt och annat gott. Duka, pynta och ni vet, göra dt fint inför julafton.

Hoppas att ni får en riktigt härlig och fin julvecka med lugna dagar och god mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *