Veckan med födelsedag, kalkfärg och en hemlis

Hoppas att helgen har varit fin mot er! Min helg fick fem snöflingor av fem, i lördags gjorde jag och Viktor nämligen ett nytt fotojobb till Hemnet och i går tog jag med mig Tuva och Amanda med hennes barn till pysselstugan i Kalmar slott där vi gjorde kransar, stöpte ljus och annat roligt julpyssel. Sedan när vi skulle gå till Slottsrestaurangen för att äta lunch så började det snöa! Barnens lycka var total och ögonen glittrade ikapp. Därav betyget fem snöflingor av fem!

Men nu ska vi se vad jag ska göra denna vecka. Två veckor kvar till jul nu så det är mycket som ska klaras av innan en kan ta julledigt!

Måndag

I dag har jag målat färdigt väggarna i lokalen med kalkfärg! Det har tagit sin tid men nu blev det äntligen av. Sedan har jag mailat med flera företag angående samarbeten och haft ett telefonmöte med en ny kund som jag ska presentera snart – så det får vi fira med bubbel!

Tisdag

I morgon ska jag filma flera filmer till vår kund 2Share. Min vän Johanna rycker in som handmodell för hon rör sig som en balettdansös och är väldigt photogenique, kan faktiskt inte tänka mig någon bättre modell när jag ska filma. 2Share kommer även med en ny tävling denna dagen så då får ni hålla utkik på deras Instagram!

Onsdag

På förmiddagen så ska jag skriva en ny text till Hemnet som handlar om att slå in julklapparna kreativt. Sedan så jag fota skor för Kavat, som är en stor favorit här i familjen!

Torsdag

Jag tänkte nog jobba hemifrån på torsdag så jag kan betala fakturor, redigera bilder, redigera filmen osv. Det kommer nog ta en hel dag tänker jag mig!

Fredag

Och på fredag fyller jag 32 år! Hurra för det! Tänkte jobba i lokalen som ska vara helt färdig (har jag lovat mig själv i present), äta någon god lunch på stan för att sedan pipa hem lite tidigare för att ta ett ngt bad och sedan åka in till stan igen för att äta middag på grönas stugan med la familia <3

Helgen

I helgen tänkte jag avslöja en hemlighet som jag har velat berätta för er väldigt länge men nu är det alltså dags! En sådan där speciell hemlighet som förändrar livet på ett alldeles fantastiskt sätt samtidigt som det vänder upp och ner på ens dagar. Så det blir på fredag eller någon gång i helgen som jag berättar vad det är som händer i mitt liv – på riktigt!

Vad ska ni göra i veckan som kommer?

En reaktion på “Veckan med födelsedag, kalkfärg och en hemlis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *