Finlunch, julpyssel och en trasig bil

Och nu har helgen vecka 48 tagit slut… I lördags var jag på bio med Tuva, Amanda och hennes Vira då vi såg Frost och sjöng allsång till Frost-låtarna. Det var fint och mysigt att hitta på något med de små, för resten av helgen var mest en dimma eftersom min migrän slog utan förvarning. Så det blev ingen julskyltning i stan och brunch på Magasinet som det var tänkt. Fick mest ligga och vila i ett mörkt rum medan mina fantastiska föräldrar hjälpte mig med barnen, Jonas jobbar ju helg så jag är evigt tacksam att jag får så mycket hjälp av mamma, pappa och Jonas mamma.

Vi hann julpynta här hemma förra veckan så det känns skönt att ha det mesta gjort. Det har hänt att vi har hängt upp julstjärnorna en dag efter första advent men nu har vi minsann framförhållning och det känns som att vi är i fas, eller så är det kanske en illusion? Hehe. Nåväl, migränen är försvunnen och jag är så glad att jag driver mitt egna företag för jag har inte haft någon måndagsångest på flera år. Jag är bara mest pepp och glad när måndagen kommer för det innebär att jag har massa roliga saker framför mig!

Nu ska vi se vad jag har planerat under vecka 49:

Måndag

Startmotorn på vår bil har tyvärr gått sönder så den är på lagning i detta nu. Jag skiter nog att åka in till lokalen och jobbar hemma istället. Jag ska skriva på två offerter, svara på mail, betala fakturor och även skicka en faktura. Sedan så ska jag planera upp veckan så att jag hinner med så mycket som möjligt. Ni har kanske märkt att jag har blivit mer aktiv här på bloggen och sånt kräver planering!

Tisdag

Jag har en finlunch inplanerad med min fina vän Sarah som driver bloggen Life by Sarah. Vi träffades för första gången under en intervju då jag sökte en tjänst på ett mediaföretag i Kalmar. Jag fick jobbet och efter det var hon min chef under ett tag – den bästa chefen man kan tänka sig! Det har runnit mycket vatten under broarna sedan dess men vi har alltid hållit kontakten, varit vänner och vi kommer alltid på så roliga idéer när vi ses så det ska bli fint att käka lunch med fina Sarah. Resten av dagen kommer jag att vara i lokalen och jobba.

Onsdag

Idag gör jag ett jobb till Hemnet som handlar om julpyssel. Jobbet är redan stylat och fotat så jag ska mest binda ihop allt och skriva en text. Vi ska även spela två inspirationsfilmer till en av våra kunder.

Torsdag

Torsdagen kommer mest bestå av att göra ärenden. Jag ska förbereda inför en ny styling med tema jul som ska förhoppningsvis fotas under helgen. När jag jobbade med tidningar så fick jag göra juljobben under sommaren och sommarjobben under vintern… Men nu när jag enbart jobbar med digitala medier så kan jag göra sådana jobb när de faktiskt är vilket underlättar så mycket! Så fort man är färdig med jobbet så är det bara att lägga upp. En måste älska internet <3

Fredag

Under fredagen så ska förbereda julpresenter till våra nuvarande samt potentiella kunder. Sånt som min byrå lägger mycket tid på eftersom vi vill ge våra kunder något extra! Inte bara skicka en korg med godis och önska god jul utan verkligen visa vår genuina kärlek till dem. Så det blir pyssel för hela slanten under fredag och ska bli galet roligt! Tänk att jag får pyssla på arbetstid… Det kanske förklarar varför jag inte har någon måndagsångest?

Helgen

På lördag så ska jag projektleda en fotografering men förutom det så är jag ledig resten av dagen. Och på söndag är det andra advent och då tänkte jag bjuda in några vänner på julfika och pyssel! Det blir fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *