Veckans: Sunes jul, home styling och promotionlunch

Hej raringar! Jag har varit GALET förkyld den senaste tiden. Min röst försvann ju helt i torsdags och under tiden så har jag kommunicerat med att viska och skicka sms, skitjobbigt! Man blir liksom handikappad när något man tar för givet försvinner så plötsligt utan förvarning. Men nu är jag på bättringsvägen och har börjat jobba igen. Och hela veckan är fullbokad, nu ska ni få se vad jag ska göra!

Måndag: Idag har jag och Amanda på Folks Interiör käkat sushilunch ihop och sedan kollat på ett hus som behöver stylas inför en visning. Om vi får jobbet så är det snabba bud – det ska nämligen stylas i veckan som kommer! Och så har jag fått julkänslor i hela min kropp. Vill liksom ha allt med jul nu! Julmust, julstjärnor, julkalendrar och julmusik – ge mig!

Tisdag: På tisdag ska jag baka ett ganska svårt bakverk som innehåller mandelmjöl för Garant. Jobbet som innehåller både recept och foton kommer att komma upp på mitt Instagram-konto i helgen, så håll ögonen öppna!

Onsdag: Denna jobbdagen kommer att börja på bästa jobbsätt – med en bloggfrukost på Balck! Hela Kalmar influencer-teamet kommer att käka frukost, dela med sig av sina bästa tips och samtidigt bli intervjuade av Barometern som ville göra ett reportage om oss. Kvinnor som hjälper andra kvinnor att komma upp i karriären är tydligen ganska ovanligt. Skönt att det är revolution på gång! Resten av dagen kommer att tillbringas på kontoret där jag ska skriva färdigt en text till ett Hemnet-jobb.

Torsdag: Om vi får styling-jobbet så har jag avsatt denna dagen till det. Sedan kommer en tävling upp på min blogg där man kan vinna en nyutkommen inredningsbok som är helt underbar!

Fredag: På fredag kommer jag att hänga i Barometerns lokaler för jag har blivit inbjuden att vara med i en promotionlunch som hålls av Kalmarsund Promotion. Jag, Ulrica Messing, Ulrika Mehlin och några flera profiler ska prata om medialandskapet 3.0. Vad som är lönsamt, hur vi mäter effekten av olika medier och hur vi möter målgruppen som vuxit upp med den nya tidens mediavärld. Himla intressant tycker jag! Om du också tycker det och vill komma och lyssna på oss så kan du köpa biljetter här.

Helgen: I helgen så ska jag och Tuva ha en riktig tjejkväll! Vi ska äta middag på Pinchos och sedan ska vi kolla på Sunes jul i Kalmarsalen med Pernilla Wahlgren, Morgan Alling och fler roliga skådespelare. Jag ser verkligen fram emot denna helgen! <3

Hoppas att ni får en rackarns fin vecka nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *