Veckan med fars dag, förkylning och föreläsning

Denna veckan, ett liv. Lite så känns det just idag. Igår var jag sängliggandes hela dagen med en riktigt jobbig migrän och en förkylning som hette deluxe. Idag mår jag lite bättre, migränen är nästan som bortblåst men jag har fortfarande en envis hosta som kommer titt som tätt.

Så denna dagen får jag vara hemma och kurera mig. Häller i mig varm mjölk med lindblomshonung, varmt te och dricker massa vatten. Jag kan dock svara på mail, betala fakturor, läsa nyheter, skicka avtal osv. Så jag får rätt mycket gjort trots att jag enbart är hemma. Det kan vara skönt att vara lite sjuk en dag men efter det så är det bara en pina…

Imorgon har jag bestämt mig för att må bra igen. Det måste bara vara så, en företagare kan tyvärr inte vara sjuk i längre perioder… Då faller allt om man inte har anställda som man kan lita på. Och imorgon skulle jag egentligen haft ett möte med en potentiell kund men jag valde att flytta fram mötet veckor så att jag inte smittar någon! Men jag tänkte hämta min kamera som har varit på lagning, fortsätta renovera i lokalen och måla väggarna med den underbara kalkfärgen från Kalklitir! Jag har beställt en mörkare färg eftersom den första färgen jag fick kändes lite ljus, så vi får se hur det blir denna gången 🙂

På torsdag kommer en av mina bästa vänner och min vapendragare Amanda, som driver Folks Interiör och ska jobba med mig i lokalen. Förhoppningsvis har jag fått ordning på kontoret då men eftersom jag har varit sjuk nu så har renoveringen blivit framflyttad. Vi ska brainstorma, jobba med våra egna projekt, äta lunch tillsammans och bara samkväma. Det är så skönt att ha en vän och en kollega i lokalen när man jobbar så mycket ensam.

På fredag ska jag till Kalmar Energi och hålla i en liten föreläsning under deras personaldag. Egentligen brukar jag inte hålla i föreläsningar men eftersom det var en mini-föreläsning så känns det okej. Sedan ska jag förbereda och styla inför en fotografering som ska göras under lördagen.

Och när helgen kommer så kommer jag börja lördagen med att göra ett jobb tillsammans med Viktor Krantz, vi ska nämligen styla och fota till Hemnet. Är mycket spänd på att se resultatet! Sedan åker jag till mina kära föräldrar för att hänga med dom.

För på söndag så ska vi åka till Stufvenäs Gästgiveri och äta vår traditionsenliga fars dag-buffé! Det är sedan gammalt att vi åker till Stufvenäs så fort det vankas mors dag eller fars dag. Kanske blir det en liten promenad i skogen om vi orkar efter maten.

Hoppas att ni får en fantastisk vecka utan sjukdomar, förkylningar och migrän <3

Ps. Bilden är från ett jobb som jag gjorde för Garant, ett recept på världens godaste fiskgryta som ni kan hitta här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *