Höstlov med renovering, pyssel och möten

Denna veckan är det ju faktiskt höstlov! Kidsen får dock varva ledigheten med förskola och fritids, för jag behöver hoppa in på byrån vissa dagar då det är möten inbokade, kontoret ska renoveras och så är det en fotografering på gång. Nu ska ni få se hur veckans alla dagar kommer att se ut för mig.

Måndag: I går var vi lediga med barnen och då städade Jonas huset på förmiddagen och jag passade på att ta ett varmt bad. Har börjat få migrän så att få bada  gör oftast susen. När klockan slog 11 så hämtade vi upp Tuvas kompis Katja för att åka in till Thai silk där vi (och resten av Kalmar) åt thaibuffé, sushi och mjukglass. Sedan gick vi vidare till stadsbiblioteket där det bjöds på halloweenpyssel som har blivit en fin tradition för våra pysselälskande barn. Sedan lämnade vi Tuvas kompis hemma hos henne för att åka vidare till Maxi och storhandla. En bättre måndag helt enkelt! Och apropå pyssel så har jag gett mina tre bästa höstlovpyssel på Hemnets inspirationssida, pysslet hittar du här!

Tisdag: Idag jobbar jag hemifrån. Besvarar mail, ringer samtal, bokar in möten och skickar fakturor. Min ordning och reda-dag helt enkelt! Det är skönt när allt äntligen är i fas liksom.

Onsdag: I morgon så ska jag börja renovera i lokalen, alltså där Bonbons låg tidigare. Jag har fått godkänt av styrelsen att göra om lokalen till ett kontor och en fotostudio, så jag ska måla väggarna med kalkfärg och inreda med snygga möbler, gardiner och blommor. Typ det roligaste jobbet en stylist vet!

Torsdag: På förmiddagen ska jag på ett möte med en potentiell kund till Social Stories. Det ska bli mycket spännande! Sedan så har jag en fotografering inbokad med Albin. Medan jag gör ett inspirationsjobb till en kund så ska han fota under tiden. Himla skönt att jobba tillsammans med någon! Sedan har jag ett telefonmöte inbokat senare på eftermiddagen.

Fredag: På fredag har jag tagit ledigt för att vi ska ha en familjedag! Ingenting är planerat än så länge men jag tippar på att antingen kommer vi att åka en sväng till stan eller börja måla om i barnens rum, planen är att både Tuvas och Olles rum ska få ett nytt lager färg! På kvällen blir det tacos, gotte och Idol i vanlig ordning 🙂

Helgen: Jag tror inte att jag har något planerat denna helgen. Vi har varit i Karlskrona, gått på bio plus café och gått på Torsås marknad de senaste helgerna så nu ska det faktiskt bli skönt att ha en helt oplanerad helg.

Hoppas att ni får en fin vecka nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *