Marknad, reklambyråfest och massage

Jag tycker det är så skönt med mina veckouppdateringar, när jag vet vad jag ska skriva om så blir det lättare att uppdatera bloggen. Och ibland har jag så galet mycket att göra att det blir svårt att hinna med bloggen – vilket är himla synd!

Denna veckan är iallafall inget undantag. Det är högt och lågt, jobb och ledighet, lugn och fest. Nu ska ni får se vad jag har gjort och vad jag ska göra under v 43.

Måndag: I måndags gjorde jag ett jobb till Hemnet som sedan skickades in under tisdagen. Jag har även hunnit maila en hel del med våra duktiga fotografer samt med en ny kund, himla spänande!

Tisdag: Och i går blev det bokföring, långlunch med en god vän på Rosenlundska, mer jobb och sen hade jag faktiskt bokat in en ryggmassage. Har inte blivit masserad på ett år så nu känner jag mig som ett stort blåmärke – tydligen väldigt välbehövligt för mina arma muskler!

Onsdag: Det pirrar i magen när jag tänker denna dagen, för jag har varit på en hemlig grej i morse… Men om detta senare i höst! Sedan så träffade jag goa Marika på Balck för att prata jobb och om framtiden, efteråt så blev det en snabb lunch med bästa Sarah. Nu sitter jag på kontoret och jobbar på tills det är dags för ett möte på min gamla gymnasieskola Jenny Nyström. Har faktiskt inte varit där sedan jag gick gymnasiet så det ska bli spännande att se hur det ser ut där i dag!

Torsdag: I morgon ska jag planera nya jobb, lägga upp strategier för våra kunder och organisera upp November – vi har fått en hel del förfrågningar om föreläsningar och utbildningar så jag ska boka in alla datum samt skicka offerter under dagen.

Fredag: På fredag har vi tagit ledigt hela dagen, enligt gammal tradition så ska vi åka till Torsås marknad som  alltid äger rum sista fredagen i Oktober. Då ska vi äta hemmagjorda kroppkakor med nästan hela familjen, barnen ska få träffa sina kusiner, åka karusell, äta karamell och sen blir det soffmys hemma hos mamma och pappa. Senare på kvällen så drar jag till reklambyrån Wilson Creative’s inflyttningsfest. Hurra!

Helgen: Eftersom det är så många vänner och familjemedlemmar som kommer hem under veckan så ska jag försöka hänga med dem i helgen. Så det blir nog en och annan fika känner jag på mig 😉

Ps. Bilderna som ni ser högst upp kommer från Johanna Bradford’s fina hem som är till salu just nu, spana in på Alvhems hemsida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *