Vecka 42

Tack rara ni för alla kommentarer, mail och sms som jag fick med tanke på gårdagens bloggjnlägg <3 Det känns fint att det är så många som bryr sig men även hemskt att det var så många som kände igen sig. Vänskap är en färskvara som man ska ta hand om och inte ta för givet. Och om man behandlas orättvist så är det bra att dra näven i bordet för att få den respekten som man förtjänar. Det är viktigt!

Men i dag tänkte jag gå igenom hur denna veckan ser ut för mig.

Måndag: I går hann jag med både möten i stan och en vända på IKEA för att kolla på kök. Vårt kök behöver sannerligen uppdateras… Hittade fina skåpluckor men ingen bänkskiva som föll mig i smaken. Kanske för att jag vill ha marmor som alla andra?

Tisdag: I dag jobbar jag hemifrån. Det är ett jobb som ska fotas för att sedan läggas upp på mitt Instagram, så kolla in där i eftermiddag! Sedan så ska vi korrläsa en text till en kund och ringa några viktiga samtal.

Onsdag: Fikamöte med Mia, lunch med Amanda, inskolningsmöte och bokföring står på agendan!

Torsdag: På torsdag så ska jag lära mig mer om sociala medier genom en kurs och sedan blir det redigering av foton resten av dagen!

Fredag: Jag är bjuden till en lunch och föreläsning som paret Billmark håller i på Pontuz Löfgren. De har skrivit boken Lär dig leva och Dags att må bra, så jag tar med mig min kära mamma dit för att vi ska lära oss nya saker och bli inspirerade!

Helgen: Som det ser ut just nu så är helgen ganska fri! Ett biobesök med Tuva och sedan helgmys för hela slanten <3

Hoppas att ni får en fin vecka nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *