Höstblommor, bloggfrukost och en tävling

Efter en lång vecka med vab, barnkalas och svampplockning så var det dags för vecka 42 att komma upp på kalendern. Så vad kommer att hända denna veckan? Jo, här ska ni få se!

Måndag: Igår kom ett jobb upp på Hemnets inspirationssida som min byrå Social Stories har gjort! Vi tipsade om höstens trendigaste blommor och växter och grymma blombutiken Blomman för dagen hade gjort en mäktig höstbukett med alla populära blommor du kan tänka dig. Jag kan avslöja att den buketten är inne på dag 12 nu och den är fortfarande lika fin! Annars så hann jag även med ett utvecklingssamtal på skolan och ett spännande möte med en inspirerande restaurang på Balck! Håller tummarna för att det ska bli ett samarbete där 🙂

Tisdag: Idag hade jag ett Skype-möte med en kund som bor i ett annat land under vinterhalvåret. Tur att internet finns alltså! Efter det åkte jag vidare till min sjukgymnast för att sedan bege mig till kontoret där jag sitter och jobbar tills några kunder kommer hit för att titta på några gamla Bonbons-möbler som jag vill sälja.

Onsdag: Dagen kommer att börja med en bloggfrukost, även denna gången på Balck! Japp, man kan nog lugnt säga att jag är stammis där. Bästa kaffet i stan. Deras latte på diman… Pröva den! Sedan ska jag vidare till Magasinet för att äta lunch med min vapendragare Sofia och hennes mini me <3 Resten av dagen kommer att ägnas åt statistik, statistik och fakturering.

Torsdag: Torsdagarna brukar vara ganska öppna för mig vilket är väldigt skönt! Det enda jag har planerat är en långlunch med min vän Cecilia. Annars är dagen ett blankt blad för tillfället som kommer successivt att fyllas med massa jobb och att göra-listor i slutändan! Typiskt en egen företagares liv tänker jag…

Fredag: Då var det fredagen det 13:e igen. Bokföring, svara på mail och redigera bilder står på agendan. Och att hålla mig vid liv… Sedan skas det ätas fredagsgott på kvällen, det är sen gammalt!

Helgen: På lördag är det sista dagen man kan vara med i vår kund 2Shares Instagramtävling och på söndag kommer en vinnare att utses, så var med och tävla vetja! Man kan vinna deras underbara väskan (värd 3990 kr), antingen i svart eller i den andra färgen som är grå/beige. Du kan läsa mer om tävlingen här!

Jag funderar även på att åka en sväng till Kalskrona i helgen också! Det var så himla längesen jag var där och jag känner att jag saknar den staden. När jag var liten så var vi ofta i Karlskrona på helgerna för att gå på stan, shoppa och äta mat så nu känner jag att det är faktiskt dags igen. Barnen ska givetvis med och så ska jag försöka få med min mamma och pappa på det också. Så om du ser detta mami så kan du ju ringa mig? 🙂

Hoppas att ni får en superfin helg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *