Kanelbullar, sjukstuga och kantareller

 

I dag var det regn och rusk igen, det vill säga ett riktigt höstväder. Jag sitter på kontoret i stan och jobbar med fika bredvid mig, måste ändå säga att det är ganska mysigt att sitta här och lyssna på regnet som smattrar mot rutorna och bilarna som kör förbi i pölarna. Olle har tyvärr fått jobbiga höstblåsor och feber, så han fick vara hemma med Jonas idag. Men för att jag skulle kunna få lite lugn och ro (bara för att man har feber behöver inte betyda att man är trött och vill sova 😉 ) så behövde jag ta mig till min lugna oas, kontoret i mitt hjärta! Jag håller förresten på att rensa här för fullt och lägger upp möbler och prylar på Bonbons Instagram, så in och kolla och tjoa om det är något ni gillar! Snart så ska väl denna lokalen bli helt cleant och ett blankt papper som man kan göra om till ett trevligt litet stadskontor.

 

Men nu ska vi se hur denna veckan kommer att se ut:

 

Måndag: Idag var det lunchmöte med ett helt nytt företag samt några brudar från #Kalmarinfluencers. Jag har även hunnit med att skriva en text till Hemnet samt sätta planeringen för 2Shares sociala medier. Jag har även drömmit bort till en massage för jag känner att min arma rygg behöver det väldigt mycket…

 

Tisdag: I morgon ska jag vaba med lilla Olle <3 Man ska vara hemma tills höstblåsorna har torkat ut för då finns det ingen smittorisk längre, så det blir Pippi och äppelmust från skördefesten för hela slanten!

 

Onsdag: Onsdagen blir min fix- och jobbdag deluxe. Jag ska sälja av några möbler från butiken på morgonen, sedan väntar ett möte med några tjejer från Jenny Nyströmsskolan som ska göra en kokbok och vill få tips och råd av mig. Himla skoj! Sen ska jag bjuda mina fina vän Jo på lyxlunch eftersom hon fyller 40 år den dagen, hurra för henne! På eftermiddagen väntar tandhygienist-besök och sedan ett fotojobb efteråt. Kanske en kanelbullefika hinns med också 🙂

 

Torsdag: Än så länge så har jag inte så mycket inbokat under torsdagen så jag kommer antagligen redigera bilder och jobba med kundernas sociala medier.

 

Fredag: Tuva har disco för sina kompisar på kvällen så vi ska förbereda så mycket vi kan under dagen. Annars så ska jag försöka jobba så mycket jag kan mellan varven och uppdatera bloggen med ett roligt samarbete som jag har just nu!

 

Helgen: I helgen tänkte jag plocka svamp i skogen med barnen, Amanda och familjen. Annars har jag inte så mycket planerat vilket känns såååå skönt!

 

2 reaktion på “Kanelbullar, sjukstuga och kantareller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *