Föreläsning, Hasse och höst

Då var det måndag igen. Jag har precis ätit lunch med min fina vän Sarah som gifte sig för bara några veckor sedan <3 Åh detta bröllop! Det var helt magiskt fint. Sedan hade jag möte med Terese och pratade om framtidsplaner! Älskar att hitta talangfulla kvinns som jag får äran att jobba med. Alla mår äntligen bra i familjen efter en veckas vab, så nu ska vi se vad dessa dagar har i sitt sköte!

Denna veckan som kommer…

…ska jag: besöka Ung Företags-mässan som är på onsdag! Jag ska bli intervjuad/föreläsa inför härliga unga människor och prata om sociala medier, foton och om hur det är att vara en influencer. Och så kan man vinna en fika med mig! Ska bli spännande att se vem som vinner 🙂

…äter jag: Lunch med olika fina vänner, hela veckan faktiskt. Gillart!

…tänker jag på: Hasse Alfredsson. Rest in peace!

…känns det konstigt att: Sommaren är officiellt slut. På med höstskor, höstkappa och snart får jag väl rota fram halsduken och vantarna också. Hujedamej!

… ser jag fram emot: När jag och Amanda ska åka på spa. Min kropp behöver detta så mycket.

…ser jag inte fram emot: Att ta tag i tvättstugan som ser ut som KAOS. Skojar inte.

…vill jag: Att så många som möjligt flyttar till Kalmar och Öland och blir grannar med mig. Ni fattar inte hur fint det är här. Älskar Kalmar så mycket och vill aldrig flytta härifrån <3 Jo, kanske till Paris någon dag när jag blir lastgammal och barnen är utflugna. Då. Men inte nu!

…planerar jag: Utförsäljning på Bonbons! Japp, nu är det bestämt. Butiken ska ha två dagar utförsäljning inom den närmsta tiden. Återkommer med datum och tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *