Mors dag, bloggfrukost och syrenberså

{"DeviceAngle":-0.008598252199590206} Processed with VSCO with f2 preset

Ciao mjau! Som ni kanske har märkt så har bloggen legat i stiltje den senaste veckan. Jag har jobbat för fullt med hemsidan till Sofias och min nya digital media-byrå och återhämtat mig efter workshopen på Gotland. För även om det var heeeelt ljuvligt och inspirerande så måste jag medge att jag blev väldigt mör i kroppen. Jag tänker att det kan lätt bli så när man vill så mycket, försöker snappa upp allt som sägs och samtidigt så ska man lära känna 14 underbara personer och vill prata med varenda en. Då kan det vara skönt att dra sig undan efteråt och samla energi på nytt. Men det kan vara lättare sagt än gjort när man har två kids som kräver sitt. Men nu är jag tillbaka iallafall och har en mycket rolig vecka framför mig. Här ska ni få ta del av den!

I veckan som kommer…

…ska jag: på bloggfrukost på Balcks! I morgon för att vara exakt. Jag och Sarah har nämligen samlat ihop ett gäng kreativa själar som bor i Kalmar med omnejd och är influencers på något sätt. Ett helt nytt nätverk där vi har otroligt mycket gemensamt helt enkelt! Ska bli mycket spännande att få träffa alla.

…ser jag fram emot: Fredag! För då blir det fint väder och jag ska parkhänga med ett gäng nya och gamla vänner i Slottsparken. Bubbligt vin, bandare med Broder Daniel och samkväm för att sedan gå och se Solen som spelar live på Söderport. Har inte varit ”ute på krogen” på nästan två år så peppen är total som ni förstår!

…firar jag: Mamma! Det är ju mors dag på söndag och vi ska gå ut och äta i vanlig mors dag-ordning. Hoppas även på en teckning eller ett pyssel från Tuva och att jag får en puss av Olle <3

…hänger jag: I vår härliga berså där syrenerna håller på att slå ut! Alltså jag har inte sett något ljuvligare. Tänk en grön oas där man kan gömma sig, prata hemligheter så ingen hör och fika tårta med barnen samtidigt som det luktar syren.

…inspireras jag: Hela tisdagen! För då börjar dagen med bloggfrukosten och sedan ska jag till Frank och klippa mig. Efteråt ska jag på lunchföreläsning på Brofästet där de pratat om hur man ska skriva så att både kunderna och Google älskar en! Dagen toppas med ett hemligt möte med en potentiell kund. Mycket spännande 🙂

En reaktion på “Mors dag, bloggfrukost och syrenberså

  1. Ellen

    så mycket roligt under veckan! jag ser mest fram emot alla dagar efter onsdag, då är jag nämligen ledig och hoppas att jag kan njuta av att vara i solen prick hela dagarna.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *