Denna veckan med lansering, fotboll och ny mobil

Skärmavbild 2017-05-16 kl. 08.43.41

Bild: @yasminemei

Nu är jag hemkommen från Gotland och är fortfarande lite trött i kroppen men samtidigt inspirerad ända in i själen! Jag har lärt mig så mycket inom styling och foto men också om marknadsföring och sociala medier. Vi har fått jobba med blommor, sockerkakor (som ni såg i föregående blogginlägg), åkt runt till ekologiska bönder på Gotland och har även hunnit lära oss en hel del om redigering. Jag har även lärt känna en hel drös med fantastiska och kreativa människor som jag hoppas kommer få träffa fler gånger i framtiden. Jag tänkte berätta mer om helgen i ett blogginlägg framöver men ska idag uppdatera bloggen med den traditionsenliga ”Veckan som kommer”, som jag hänsynslöst snott från min vapendragare Sofia.

I veckan som kommer…

…ser jag fram emot: Att Sofia och jag kommer att lansera vår nya hemsida och vi kommer även att berätta vad vår byrå kommer att heta! Det har känts som vi har stampat och velat jobba heltid med detta projektet hela våren men samtidigt så har vi byggt upp hemsidan, skrivit avtal, hittat samarbetspartners och helt enkelt byggt upp en trygg grund att stå på när vi väl kör igång. Och denna veckan händer det!

…kommer jag: Att vara fotbollsmorsa! Tuva har börjat spela fotboll och i helgen är det fotbollscup i Kalmar. Jag tycker att det är så himla bra med en lagsport där man får samarbeta och bygga upp ett team. Att man får träna utomhus också är ju bara ett plus!

…blir jag tokig på: Min mobil! Jag har haft min senast iphone i typ ett och ett halvt år och jag blir tooookig på den! Vissa sms kommer inte fram, ibland syns inte missade samtal och nu kan jag inte ens spara bilder vilket gör att jag inte kan uppdatera på Instagram. Så idag ska jag åka till närmsta Telenorbutik och införskaffa en iphone 7 med det största minnet dom har. Ska man jobba med sociala medier så vill man ju att det ska vara friktionsfritt. Det är dags att investera i en ny mobil helt enkelt!

…äter jag: Allt med koriander! Och så har jag fått en grej för crêpes. Men det har jag väl alltid?

…tänker jag nu: Ta bilen och åka in till stan för att ha möte med Sofia på Balck! Balck har för övrigt stans bästa kaffe, så om ni är i Kalmar så borde ni titta förbi detta mysiga caféet och smaka kaffet som är gjort på deras egenrostade bönor. Obs! Ej sponsrad, bara väldigt nöjd kund 🙂

Ha en härlig vecka nu så hörs snart vi igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *