Veckan som kommer + imorgon berättar jag!

Processed with VSCO with a6 preset

Jordan_D8_SDPanCakes_157rabarberlony_0075Bildkällor: 1, 2, 3.

Hej så här på första maj! Kanske är ni ute och demonstrerar nu? Eller lapar sol på balkongen? Vad ni än gör så hoppas jag att ni har en fin Valborgshelg. Igår så kom Emmy, Calle med barnen samt mina föräldrar hit för att äta Valborgsmiddag och sedan tittade vi på brasan (som var gigantisk). Om ni är nyfikna så kan ni kan fortfarande se bilder från min kväll på stories i Instagram. Jag heter @bonjourmadeleine där! Idag har vi mest fixat i trädgården så nu är studsmattan uppe, pallkragarna är rensade från ogräs och brasan är uppeldad – våren, du är så himla välkommen!

Men nu ska jag försöka planera och koncentrera mig på veckan jag har framför mig, för denna veckan kommer bli hektisk vill jag lova.

Veckan som kommer…

…ska jag: Berätta en hemlighet för er! Jag har redan gjort intervju och svarat på många mail… Vad är det som händer? Jo det ska jag snart berätta för er om ni inte redan vet. Ni kanske redan ha läst om det eller sett det någon annanstans… Imorgon ska jag berätta vad som händer i mitt liv här på bloggen!

…ser jag fram emot: Lördag! Då ska vi nämligen på marknad i Gullabo. Det är en tradition sedan gammalt, Gullabo marknad är också den mysigaste marknaden eftersom det är Lions som har hand om den. Det är et litet tåg som åker fram och tillbaka, det finns en stor loppis, massa karuseller, ballonger, sockervadd, kroppkakor och våfflor. Efter marknaden så ska jag och Tuva på smygpremiären för utställningen Majas trädgård på Kalmar slott! En riktig pang-lördag helt enkelt.

…äter jag: Kroppkakor såklart!

…planerar jag att: Ha möten med några grymma fotografer på onsdag.

…längtar jag efter: När jag och Amanda ska iväg på Babes in Boylands workshop och retreat på Gotland (vilket sker nästa vecka!). Förutom att yoga, äta god mat och bada i havet så ska vi lära oss massa om storytelling, styling och fotografi. Håller redan på att ladda med pepp, information och redigeringsprogram som man behöver på dattan.

…köper jag: Min favoritpion Coral Sunset. Det är säsong för den just nu och det är min absoluta favorit när det kommer till pioner <3

Vi hörs i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *